Yardım mi 11t jiroskop çalışmıyor

umutmeric

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Meriç
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.05 global
Telefon Modeli
mi 11t
Bootloader Kilidi
Açık
mi 11 t cihazimda 13.02 romunuda 14.05 romunuda denedim ama jiroskop çalışmıyor.Fastboot rom icinden persist flashlamak istedim fakat romun icinde persist.img diye bir dosya yok. Aynı zamanda sebekem durekli gidip geliyor imei degissemde bu sorunları yaşıyorum persist konusunda yardimci olabilecek birisi var mı? kalibre et demeyin cunku kalibre edemiyorum cihaz sensörü görmüyor

umutmeric

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Meriç
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
yani hocam twrpden bakarsam persist dosyasi vardir heralde ben direk fastboot romu tar dosyasindan cikartim images e girip bakıyordum custom rom evet denenebilir fakat costom romlara imei atamıyorum diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güncellemeden sonrami oldu bilmiyorum cihazi ben bu haliyle aldim mesela arka kamera videoya basinca çöküyor ama google kamera kullanınca bir sorun olmuyor sanırım yazılımsal olarak sorunları var iki romuda en az 3 kez yukleyip imei atmisimdir fakat gerçekten anlayamıyorum

güncellemeden sonrami oldu bilmiyorum cihazi ben bu haliyle aldim mesela arka kamera videoya basinca çöküyor ama google kamera kullanınca bir sorun olmuyor sanırım yazılımsal olarak sorunları var iki romuda en az 3 kez yukleyip imei atmisimdir fakat gerçekten anlayamıyorum

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
yani hocam twrpden bakarsam persist dosyasi vardir heralde ben direk fastboot romu tar dosyasindan cikartim images e girip bakıyordum custom rom evet denenebilir fakat costom romlara imei atamıyorum diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen

Hocam cihazın 2. El olduğunu keşke başta söyleseydiniz. Cihazın jiroskop sensörü sorunlu olabilir hocam. Jiroskop sensörü direk olmasaydı cihazın sanal jiroskopu devreye girerdi ama arızalı galiba. Bilmiyorum sadece öğrenmek için bi custom rom geçin test edin çalışıyor mu diye daha sonra tekrar geçersiniz imei alabildiğiniz roma. Custom romda da çalışmıyorsa donanımsal olarak arızalıdır jiroskop.

Oyla:

umutmeric

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Meriç
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Hocam cihazın 2. El olduğunu keşke başta söyleseydiniz. Cihazın jiroskop sensörü sorunlu olabilir hocam. Jiroskop sensörü direk olmasaydı cihazın sanal jiroskopu devreye girerdi ama arızalı galiba. Bilmiyorum sadece öğrenmek için bi custom rom geçin test edin çalışıyor mu diye daha sonra tekrar geçersiniz imei alabildiğiniz roma. Custom romda da çalışmıyorsa donanımsal olarak arızalıdır jiroskop.
şebeke için yorumunuz nedir peki

Oyla:
Üst Alt