- Adım
- sercan
- Cihazım
- note 8 pro
- Konular
- 1
SİLİNDİ
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam Eu'nun ücretsiz sunduğu romu siz parayla mı vermeye çalışıyorsunuz ben mi yanlış görüyorum?Mi 11t ey hybrid rom 14.0.5.0 stabil rom arkadaşlar 100 TL ücret karşılığı rom verebilir.
FPS canavarı
Performans oldukça iyi Şarj süresi çok iyiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme almıyor yine ücret karşılığı alıyor ama güncelleme ihtiyacı yok gibi çok stabil çalışıyorgüncelleme yapılacak mı bu romla.. işleyişi nasıl oluyor biraz bilgi alabilir miyim.. malum 11t ler dimensty işlemci olduğu için eu rom ücretli
@ferrari121
hocam bu romla ilgili bazı şikayetler var. Bir süre sonra mediatek chipset olduğundan kararsız çalışmaya başlıyormuş (ben gördüğümü buraya alıntılıyorum kendi yorumum değil)Mi 11t ey hybrid rom 14.0.5.0 stabil rom arkadaşlar 100 TL ücret karşılığı rom verebilir.
FPS canavarı
Performans oldukça iyi Şarj süresi çok iyiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum çok beğendimhocam bu romla ilgili bazı şikayetler var. Bir süre sonra mediatek chipset olduğundan kararsız çalışmaya başlıyormuş (ben gördüğümü buraya alıntılıyorum kendi yorumum değil)