Yardım Mi 11T 5G kullanıyorum IMEI atılması gerekiyor

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
30
Güncel fiyat bilgilerini chimera Web sitesinden ücretsiz üye olup görebilir arkadaşlar. Bende kabaca fikir vermesi için salladım. Ama basit bir şeyi fahiş fiyatla yaptıkları kısmı %100 doğru.
Benim 2 adet IMEI ihtiyacım var. Konudaki arkadaşlarin da ihtiyacı var. Eğer basit se parayı size verelim siz de kazanın biz de kazanalim

DragonFighter

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
yalim
Konular
11
Benim 2 adet IMEI ihtiyacım var. Konudaki arkadaşlarin da ihtiyacı var. Eğer basit se parayı size verelim siz de kazanın biz de kazanalim
Hocam imei atma işinde birşey yok. Para kazanma peşinde olan ben değilim niye ben atayım. Sadece chimera da 1000 bağlantı hakkı alıp her bağlantı yapıp imei attıkları adamdan 400-500 almaları saçma. Bilmeyeni iyi yolluyorlar.

nebula72

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
MI 8 SE
Konular
13
patch yapılan uygulamın sitesimden baktım artık patch ile atma işi bitmiş..xioami kapatmış o açığı..yeni birşey çıkana kadar eski versiyonda kullanmaya devam edilecek

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam imei atma işinde birşey yok. Para kazanma peşinde olan ben değilim niye ben atayım. Sadece chimera da 1000 bağlantı hakkı alıp her bağlantı yapıp imei attıkları adamdan 400-500 almaları saçma. Bilmeyeni iyi yolluyorlar.
chimerada bağlantı hakkı 6 aylık 4 periyot şeklinde 24 dür.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Üyelik sayfasında 10bin bağlantı dedikleri nedir?
bilemiyorum. 1 adet hesap 1 yıl içinde süre dolana kadar 24 adet farklı bilgisayara bağlanabilir. bunun yanında her oturumdan sonrada 48 saat ban yer. yani sizin hesap ettiğiniz bir kar olsa o fiyatlar istenmez. imei + dürüm + ayran 150tl olur .. happy~~happy~~

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Üyelik sayfasında 10bin bağlantı dedikleri nedir?
4 ayda 6 bilgisayara baglama hakki var.
Bu islemlere para baglayan birisi icin hakli bir sebeptir fiyatin yuksek olmasi. Birnevi kâr amaci olan bir yatirim. Herkes 125$ dolar verip bu sisteme girebilir fakat islemler icin sadece tek tool yetersiz. Toollar birbirini tamamliyor.
Bu isi profesyonel yapan birisi icin yillik minimum 500 dolar civari bir yatirim gerekli.

Cihanx3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
X3
Konular
2
bilemiyorum. 1 adet hesap 1 yıl içinde süre dolana kadar 24 adet farklı bilgisayara bağlanabilir. bunun yanında her oturumdan sonrada 48 saat ban yer. yani sizin hesap ettiğiniz bir kar olsa o fiyatlar istenmez. imei + dürüm + ayran 150tl olur .. happy~~happy~~
Mi10 T kullanıyorum bl kilidini açtım Uygun fiyata IMEI atabilirseniz cevab bekliyorum 200 liraya atan bir kaç kişi var yakın çevremde

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mi10 T kullanıyorum bl kilidini açtım Uygun fiyata IMEI atabilirseniz cevab bekliyorum 200 liraya atan bir kaç kişi var yakın çevremde
uzaktan o fiyata çıkmaz o cihaz. elden yapabilirler itiraz etmem 50tl deseniz de inanırım onda sıkıntı yok..

Üst Alt