Merhaba MI 11 için 13.0.9.0 kararlı sürüm çıktı. Fakat yükleme yöntemi TWRP olarak değişmiş. Önceden bilgisayar üzerinden .bat dosyası ile kuruyorduk. Şimdi TWRP ile yüklemeye çalışıyorum telefondaki dosyalarımı göremiyorum. Bu yüzden type-c usb belleğime atıp öyle yüklemeye çalışıyorum ama hata alıyorum telefon sonrasında fastboot'ta kalıp açlımıyor. Önceki sürümü .bat dosyasıyla yüklüyorum düzeliyor ama yeni sürümü yükleyemiyorum. Bu sorunla karşılaşan ve yardım edebilecek biri var mı![]()
Recovery üzerinden yüklenen sürümü kuracaksınız, format data ve 4 wipe yaparak geçiş yapmayı deneyin, recovery olarak yayınlanan romun fastboot olanı yayınlanmayacak, artık recovery üzerinden davam edecek. Sorunsuz twrp çalışan cihazlarda artık bu şekilde devam edecekmiş.Merhaba MI 11 için 13.0.9.0 kararlı sürüm çıktı. Fakat yükleme yöntemi TWRP olarak değişmiş. Önceden bilgisayar üzerinden .bat dosyası ile kuruyorduk. Şimdi TWRP ile yüklemeye çalışıyorum telefondaki dosyalarımı göremiyorum. Bu yüzden type-c usb belleğime atıp öyle yüklemeye çalışıyorum ama hata alıyorum telefon sonrasında fastboot'ta kalıp açlımıyor. Önceki sürümü .bat dosyasıyla yüklüyorum düzeliyor ama yeni sürümü yükleyemiyorum. Bu sorunla karşılaşan ve yardım edebilecek biri var mı![]()