Twrp yükleme ve eu rom yükleme konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı?
Hocam cihazda direnç kaydı var. Twrp harici yükleme yapılmaması gerektiğini söylediler.Medyaları görmek için kayıt olmalısınızBu video sana rehber olabilir. Hybrit global rom seçersen bu şekilde çok basit yükleyebilirsin. Recovery yazan romlar twrp üzerinden kurulur. Twrp olmadan recovery rom yükleyemezsin. Global romlarin hybrit olanlarını rehberdeki gibi pc uzerinden yukleyebilirsin. Bir yerden başlamadan ogrenmen zor olur. Sorun yaşadıkça yardımcı olur herkes.
( rom atmak doğru yapılmadığı zaman telefonun kitlenmesine ve kullanilamaz hale gelmesine sebep olabilir burda tüm sorumluluk sana aittir.)
Direnç kayıtlı da olsa rom yuklemede sorun olmicani duymuştum. O zaman twrp kurman gerekecek. Forumda konusu vardi bulursam atarımHocam cihazda direnç kaydı var. Twrp harici yükleme yapılmaması gerektiğini söylediler.
Arka ekran ışığı kısılı kalabiliyor güncelleme de. Menüsünde açma seçeneği var.Bende güncellemeyi yaptıktan sonra artık arka ekran çalışmaz oldu game turbo yapar falan demişler ama herşeyi denedim arka ekran çalışmıyor bu durum başına gelen var mı acaba
hocam arka ekran komple mi kapalı yoksa kapanıyormu. eger açılıp kendiliğinden kapanıyorsa game turbo kesin çözüm bilginiz olsun game turboyu nasıl kapattığınız da önemli gerçekten kapatabildiniz mi çünkü kaç defa bende kapattım sandım ama kapatmamıştım.Bende güncellemeyi yaptıktan sonra artık arka ekran çalışmaz oldu game turbo yapar falan demişler ama herşeyi denedim arka ekran çalışmıyor bu durum başına gelen var mı acaba