Soru Mi 11 Ultra Su Sonrası Buğulu Kamera

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
O zaman çok geciktirmeden açtırmalısınız.
Maalesef öyle olacak gibi imei için kayıtlı değil mesajida gelmiyor cihaza 2 aydır birde öyle birşey olurda cihaza işlem gerekmezse ne koyar ama açtırmak içini

firatkilinc7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat KILINÇ
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
5
Maalesef öyle olacak gibi imei için kayıtlı değil mesajida gelmiyor cihaza 2 aydır birde öyle birşey olurda cihaza işlem gerekmezse ne koyar ama açtırmak içini
Fabrika imei ise mesaj gelmese bile 4 ay sonra kapanır. E-devlet üzerinden cihazınızın imei bilgilerini sorgulayın bakalım ne çıkacak

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Xiaominin ilk ip68 li cihazlarından biri olduğundan buda bugludur muhtemelen. Geçmiş olsun hocam

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Fabrika imei ise mesaj gelmese bile 4 ay sonra kapanır. E-devlet üzerinden cihazınızın imei bilgilerini sorgulayın bakalım ne çıkacak
Bakalım nisanın bitmesine kaç gün kaldı zaten belli olur

kcellat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KML
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
2
aynı sorun bende de olmuştu, akşamdan simkart yuvasını çıkarıp dik bi şekilde bıraktım. Bu sayede içindeki su kaçacak bir yer bularak kurudu. Sim kart yuvasını çıkarıp pirince d yatırabilirsiniz, daha garamti olur.
Su kaçtı diye cihazı açtırmak demek IP68e tamamen veda etmek demek. Açılan cihaz suya karşı daha da korumasız hale geliyor.
Önceden p20 pro cihazım vardı, telefonla beraber denize giriyordum, dalıyordum, su altı çekimleri yapıyordum, musluğun altına tutup yıkıyordum ve su ile ilgili hiç bir sorun yaşamamıştım. Ama xiaomi çok nazlı malesef, sertifika falan da hikaye, teste gönderilen ürün ile üretilen ürün aynı bile olamayabilir... su geçirmezse su geçirmezdir, soğukta da geçirmez, ılıkta da...

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
aynı sorun bende de olmuştu, akşamdan simkart yuvasını çıkarıp dik bi şekilde bıraktım. Bu sayede içindeki su kaçacak bir yer bularak kurudu. Sim kart yuvasını çıkarıp pirince d yatırabilirsiniz, daha garamti olur.
Su kaçtı diye cihazı açtırmak demek IP68e tamamen veda etmek demek. Açılan cihaz suya karşı daha da korumasız hale geliyor.
Önceden p20 pro cihazım vardı, telefonla beraber denize giriyordum, dalıyordum, su altı çekimleri yapıyordum, musluğun altına tutup yıkıyordum ve su ile ilgili hiç bir sorun yaşamamıştım. Ama xiaomi çok nazlı malesef, sertifika falan da hikaye, teste gönderilen ürün ile üretilen ürün aynı bile olamayabilir... su geçirmezse su geçirmezdir, soğukta da geçirmez, ılıkta da...
sim kart yuvası altında telefonun ya ben tepe taklak sadece yarıya kadar soktum cihazı suya orası işe yarabilir denemek lazımdı da gerek kalmadı gibi yaa artık buğu filan gelmiyor nemle olan birşeydi büyük ihtimalle kurudu gitti eser yok çünkü suan problem kalmadı ileride bir patlak vermezse ana öyle damla damla su kaçmadığı için cihaza sıkıntı olacagını düşünmüyorum fikir için teşekkürler

Üst Alt