Yardım Mi 11 Ultra Rom önerisi

Sefaguvercim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
5
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta once direnc kayitli 11 ultra aldım şarj döngüsü 1143 idi ve. Full sarj ile ekran surekli acik 2 3 saat / karma tuketimde max 4 saat gidiyodu neyse duzeltmek istedim miui 13 du hyperos 2.0.6 yaptim global. Rootladim, Scene5 6.0 kurdum, cpu clocku minimum 300 mhz e cektim. Olagan ustu artti sarji. Yani ekran acik sadece youtubeda chromeda gezinirken normalde 3 dk da % 1 sarj gidiyodu. O islemden sonra 8 9 dk da 1 sarj gitti. O ara programda ram usage 65 di dusurmek istedim 33 e kadar cektim bazi sistem uygulamalarini forcelayarak. Güzelde oldu. Ekrani hic ellemedim 120hz de kullandim. Ancak magisk modullerine fazla kaptirdim kendimi. Bisuru sey kurdum. Telefonda bug oldu. Magisk modulunu kaldirdim sildim ama buglar duzelmedi. Tekrar format aticam bu arkaplan sistem uygulamalarinla cok ugrasmak istemiyorum. Eu rom dusunuyorum. Ancak diger telefonlarimda eu rom attigimda volte wowifi sorunuyla karsilastim. Onlar olmazsa olmazim. Eu stable rom kullanip, voltede wowifide sorun yaşayan var mi acaba. Hangi surumu onerirsiniz.

Üst Alt