- Adım
- ahmetnerit
- Cihazım
- xiaomi max
- Konular
- 2
1 yıldan uzun süredir kullandığım mi 11 ultra cihazım dün durduk yere kendiliğinden kapandı.
geçen yıl ekim ayı sonunda arkadaşıma aldırmış sonra ondan ben almıştım.
Eylül ayında hat süresi bittiği için Ankara da henüz Eylül ayında mi 11 ultra ya sürüm düşürerek imei yapan yer yoktu taki macit ustayı bulana kadar.
sağolsun donwgrade yaparak versiyon düşürerek cihazımı plakaladı . sonrasında güncellemeri alarak sorunsuz kullandığım cihaz dün birden bire kapandı.
buradaki ve internetteki yorumları okudum. moralimde bozuldu.
tuş kombinasyonu , şarjda bekletme vb denemiştim hiç tepki vermemişti.
bugün Macit ustaya gittim telefonu verdim.
burdadan bir ustaya da yazdım. kendi kendine kapandıysa donanımsaldır dedi. macit ustada mesaj attı cihaz öldü dedi.
moralim yerle bir telefonu almaya gittim. şaka yapmış.
batarya sök tak yapmış telefonum sorunsuz çalışıyordu.
buradaki yorumlardan birinde bataryanın bitmesi ile ilgili mesaj vardı. doğruymuş. batarya boşalsa kendiliğinden düzelebilecek yada benim cihaz gibi zaten arkası açılan bir cihaz olduğu için hemen batarya sök tak kolay olacak.
velhasıl Macit usta tutup bana şunu yaptım bunu ettim şukadar tuttu dese kabul edecem ama sağolsun dürüst usta gerçekten bir tl bile almadı.
inşallah benzer bir sorunda böyle kolay kurtulursunuz yada herkese böyle usta denk gelir...
geçen yıl ekim ayı sonunda arkadaşıma aldırmış sonra ondan ben almıştım.
Eylül ayında hat süresi bittiği için Ankara da henüz Eylül ayında mi 11 ultra ya sürüm düşürerek imei yapan yer yoktu taki macit ustayı bulana kadar.
sağolsun donwgrade yaparak versiyon düşürerek cihazımı plakaladı . sonrasında güncellemeri alarak sorunsuz kullandığım cihaz dün birden bire kapandı.
buradaki ve internetteki yorumları okudum. moralimde bozuldu.
tuş kombinasyonu , şarjda bekletme vb denemiştim hiç tepki vermemişti.
bugün Macit ustaya gittim telefonu verdim.
burdadan bir ustaya da yazdım. kendi kendine kapandıysa donanımsaldır dedi. macit ustada mesaj attı cihaz öldü dedi.
moralim yerle bir telefonu almaya gittim. şaka yapmış.
batarya sök tak yapmış telefonum sorunsuz çalışıyordu.
buradaki yorumlardan birinde bataryanın bitmesi ile ilgili mesaj vardı. doğruymuş. batarya boşalsa kendiliğinden düzelebilecek yada benim cihaz gibi zaten arkası açılan bir cihaz olduğu için hemen batarya sök tak kolay olacak.
velhasıl Macit usta tutup bana şunu yaptım bunu ettim şukadar tuttu dese kabul edecem ama sağolsun dürüst usta gerçekten bir tl bile almadı.
inşallah benzer bir sorunda böyle kolay kurtulursunuz yada herkese böyle usta denk gelir...