İpucu Mi 11 Ultra Kendiliğinden Kapanma Sorunu ve Düzelmesi

ahmetnerit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmetnerit
Cihazım
xiaomi max
Konular
2
1 yıldan uzun süredir kullandığım mi 11 ultra cihazım dün durduk yere kendiliğinden kapandı.

geçen yıl ekim ayı sonunda arkadaşıma aldırmış sonra ondan ben almıştım.
Eylül ayında hat süresi bittiği için Ankara da henüz Eylül ayında mi 11 ultra ya sürüm düşürerek imei yapan yer yoktu taki macit ustayı bulana kadar.

sağolsun donwgrade yaparak versiyon düşürerek cihazımı plakaladı . sonrasında güncellemeri alarak sorunsuz kullandığım cihaz dün birden bire kapandı.

buradaki ve internetteki yorumları okudum. moralimde bozuldu.

tuş kombinasyonu , şarjda bekletme vb denemiştim hiç tepki vermemişti.

bugün Macit ustaya gittim telefonu verdim.
burdadan bir ustaya da yazdım. kendi kendine kapandıysa donanımsaldır dedi. macit ustada mesaj attı cihaz öldü dedi.
moralim yerle bir telefonu almaya gittim. şaka yapmış.
batarya sök tak yapmış telefonum sorunsuz çalışıyordu.

buradaki yorumlardan birinde bataryanın bitmesi ile ilgili mesaj vardı. doğruymuş. batarya boşalsa kendiliğinden düzelebilecek yada benim cihaz gibi zaten arkası açılan bir cihaz olduğu için hemen batarya sök tak kolay olacak.
velhasıl Macit usta tutup bana şunu yaptım bunu ettim şukadar tuttu dese kabul edecem ama sağolsun dürüst usta gerçekten bir tl bile almadı.
inşallah benzer bir sorunda böyle kolay kurtulursunuz yada herkese böyle usta denk gelir...

KinZhuLL

🇹🇷
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Samsung S24 Ult
Meslek
Ağır Nakliyat
Konular
7
1 yıldan uzun süredir kullandığım mi 11 ultra cihazım dün durduk yere kendiliğinden kapandı.

geçen yıl ekim ayı sonunda arkadaşıma aldırmış sonra ondan ben almıştım.
Eylül ayında hat süresi bittiği için Ankara da henüz Eylül ayında mi 11 ultra ya sürüm düşürerek imei yapan yer yoktu taki macit ustayı bulana kadar.

sağolsun donwgrade yaparak versiyon düşürerek cihazımı plakaladı . sonrasında güncellemeri alarak sorunsuz kullandığım cihaz dün birden bire kapandı.

buradaki ve internetteki yorumları okudum. moralimde bozuldu.

tuş kombinasyonu , şarjda bekletme vb denemiştim hiç tepki vermemişti.

bugün Macit ustaya gittim telefonu verdim.
burdadan bir ustaya da yazdım. kendi kendine kapandıysa donanımsaldır dedi. macit ustada mesaj attı cihaz öldü dedi.
moralim yerle bir telefonu almaya gittim. şaka yapmış.
batarya sök tak yapmış telefonum sorunsuz çalışıyordu.

buradaki yorumlardan birinde bataryanın bitmesi ile ilgili mesaj vardı. doğruymuş. batarya boşalsa kendiliğinden düzelebilecek yada benim cihaz gibi zaten arkası açılan bir cihaz olduğu için hemen batarya sök tak kolay olacak.
velhasıl Macit usta tutup bana şunu yaptım bunu ettim şukadar tuttu dese kabul edecem ama sağolsun dürüst usta gerçekten bir tl bile almadı.
inşallah benzer bir sorunda böyle kolay kurtulursunuz yada herkese böyle usta denk gelir...
Hocam verdiğiniz bir sadaka kabul görmüş anlaşılan bununla geçmiş olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah

ilkeraslantas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
K20 Pro
Konular
2
Merhaba yaptığınız iyiliklerin karşılığını almışsınız:) Bu arada sürüm düşürerek plakalamak ne oluyor ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bir Xiaomi kullanıcısı olarak Macit ustayı tebrik ediyorum. clap~~

Normal şartlarda reklam olarak algılanabileceği için bu tarz konular altında iletişim bilgilerinin paylaşılması hoş görülmez ancak sizden rica ediyorum Macit Ustanın da iznini alarak iletişim bilgilerini buradan bizlerle de paylaşın ki bizim de kendisine ve nesli tükenmek üzere olan ahlaklı ticaret anlayışına desteğimiz olabilsin.

ahmetnerit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmetnerit
Cihazım
xiaomi max
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba yaptığınız iyiliklerin karşılığını almışsınız:) Bu arada sürüm düşürerek plakalamak ne oluyor ?
Plakalamak ( imei atmak )
Telefonculara direk imei sorduğunuzda genelde yok çekiyorlar güvenlik sebebi ile ama telefonun plakasını değiştirmeyi sorduğunuzda daha olumlu yaklaşıyorlar ondan öyle yazdım genelde internette yazılarda da geçerli...

12.5 sürümüne plaka atilamiyordu ben yaptırırken
Sürümü aşağı çekip direnç ile yapmıştı usta ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir Xiaomi kullanıcısı olarak Macit ustayı tebrik ediyorum. clap~~

Normal şartlarda reklam olarak algılanabileceği için bu tarz konular altında iletişim bilgilerinin paylaşılması hoş görülmez ancak sizden rica ediyorum Macit Ustanın da iznini alarak iletişim bilgilerini buradan bizlerle de paylaşın ki bizim de kendisine ve nesli tükenmek üzere olan ahlaklı ticaret anlayışına desteğimiz olabilsin.
Anladım. Yaklaşımınız çok güzel teşekkür ederim.
Ankara Sincan da Telemix yazmak yeterli olur.

Apple filan yazmıyor Xiaomi uzmanlığı.
Yer olarak uzak ve ters kalıyor . Şehir merkezine gelmek istemiyor.
Sordum bu bilgiler nerden diye,
Kendisi uzun yıllar Tahtakale de teknik servis işi yapmış ondan müthiş bilgisi var yoksa Ankara özellikle Sincan çok ufak ve bu teknik işlere uzak yer neyse bilgi bir kenara dürüstlüğünden ötürü tebrik etmek lazım kendisini...

Son düzenleme:

Kadersiz144

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bayrm
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
18
çok geçmiş olsun benim cihaz da arada takılıyordu gece kendisini 13.0.6 yaptı oysaki tüm güncellemeler kapalıydı. bende pasaporta işlettim cihazı. kapanırsa açtırmam yakarım heralde :)

elliyedi5700

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
d-855
Konular
0
İyi gunler. Ayni problemi bende yasiyorum yaklasik 1 haftadir. Cihazim mi 11 ultra alali 1 ay oldu. Yurtdisi cihaz ve direnc yapilmadi yani cihazim acilmadi. En son gecen hafta bir guncelleme geldi ve ondan sonra cihazim kasilip isinip kapanmaya basladi. Cihazi sogutana kadar acilmiyor. Eski surum rom atsam durum duzelir mi.

Üst Alt