Modül varsa verebilirmisiniz hocam ne işe yarıyorHyperos 2.0'da 6-7 arası full wifi 8 gördüm. Underclock modülü kullanıyorum.
Hangi rom. Çin mi global mi.5 saat 50 dk hocam
6-7 saat ekran süresi nasıl alıyorsun hocam? Pil sağlık durumu nedir. Hangi romu kullandıysam maksimum aldığım süre 4 saat.Hyperos 2.0'da 6-7 arası full wifi 8 gördüm. Underclock modülü kullanıyorum.
Pil sağlık kaç hocam. Bende eu hyperos 2 de 3-4 saat civarı alıyorum. Siz bu süreleri nasıl alıyorsunuz?eu rom yüklü.
Şişmiş bataryam ile 7 saat alıyom endonezya romHangi rom. Çin mi global mi.
6-7 saat ekran süresi nasıl alıyorsun hocam? Pil sağlık durumu nedir. Hangi romu kullandıysam maksimum aldığım süre 4 saat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pil sağlık kaç hocam. Bende eu hyperos 2 de 3-4 saat civarı alıyorum. Siz bu süreleri nasıl alıyorsunuz?
Magisk modülü SD 888 için işlemci ve GPU frekanslarını düşürüyor. Kullanımda performans olarak fark hissetmezsin ama ısı ve batarya süresi bakımından baya etkiliyor. Modülü kurduktan sonra neyi ne kadar düşürdüğünü görebilirsin.Modül varsa verebilirmisiniz hocam ne işe yarıyor
Valla pil 800 döngü de sağlık sanırım %82-83 arası hyperos 2.0 eu rom ve underclock modülü kullanıyorum.Hangi rom. Çin mi global mi.
6-7 saat ekran süresi nasıl alıyorsun hocam? Pil sağlık durumu nedir. Hangi romu kullandıysam maksimum aldığım süre 4 saat.
Pil sağlık kaç hocam. Bende eu hyperos 2 de 3-4 saat civarı alıyorum. Siz bu süreleri nasıl alıyorsunuz?
Nasıl kurabilirim ? Global rom Hyperos 2 kullanıyorumMagisk modülü SD 888 için işlemci ve GPU frekanslarını düşürüyor. Kullanımda performans olarak fark hissetmezsin ama ısı ve batarya süresi bakımından baya etkiliyor. Modülü kurduktan sonra neyi ne kadar düşürdüğünü görebilirsin.
Valla pil 800 döngü de sağlık sanırım %82-83 arası hyperos 2.0 eu rom ve underclock modülü kullanıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Root olacak magisk üzerinden direk kurulacak bu kadar.Nasıl kurabilirim ? Global rom Hyperos 2 kullanıyorum