Rom Mi 11 Ultra HyperOs Android 14

Cisipisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ca
Cihazım
Xiaomi 11 Pro
Konular
5
Cevap veren tüm hocalarıma teşekkürler, sanırım stabil sürümü çıkana kadar kurulu düzenimi bozmayacağım😀

s3rtouch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sertac
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
0
android auto deneme şansınız oldu mu sıkıntı yok ise bende yüklemeyi düşünüyorum ...birde banka uygulamalarında sıkıntı yok ise
Android auto denemedim aracim yok banka uygulamalarinda root gizliyorum sorun yok zygisk ile herhangi bir hata ile karsilasmadim dedigim gibi gunluk kullanimda parmak izi disinda bir sorun yok.

s3rtouch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sertac
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
0
Merhaba arkadaşlar şuan bahsi geçen rom'u kullanmaktayim evet hatalar illaki var mesela parmak izi stabil degil arka ekran bir calisiyor bir calismiyor ama benim gibi parmak izi yerine yuz tanima kullanan arkadaslar icin gunluk kullanimda hic bir problem yasamaz akicilik hicde fena degil ayrica kamera uygulamasi bana eu rom yada elite rom gibi custom romlardan daha iyi gibi geldi kullanmak isteyenler icin tavsiye ederim ekran goruntulerini ekte paylasiyorum... Not : türkçe dil destegi

Merhaba arkadaşlar şuan bahsi geçen rom'u kullanmaktayim evet hatalar illaki var mesela parmak izi stabil degil arka ekran bir calisiyor bir calismiyor ama benim gibi parmak izi yerine yuz tanima kullanan arkadaslar icin gunluk kullanimda hic bir problem yasamaz akicilik hicde fena degil ayrica kamera uygulamasi bana eu rom yada elite rom gibi custom romlardan daha iyi gibi geldi kullanmak isteyenler icin tavsiye ederim ekran goruntulerini ekte paylasiyorum... Not : türkçe dil destegi yok :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba Arkadaslar rom'un türkçe dil desteğini magisk modul ile yüzde 90 oranda çözmüş bulunmaktayım :) kullanmak isteyenler için modül ektedir

Ekli dosyalar

• Çin_Rom_Türkçe_Magisk [miuiturkiye.net].zip
    14,7 MB · Görüntüleme: 31

Avers1oN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar şuan bahsi geçen rom'u kullanmaktayim evet hatalar illaki var mesela parmak izi stabil degil arka ekran bir calisiyor bir calismiyor ama benim gibi parmak izi yerine yuz tanima kullanan arkadaslar icin gunluk kullanimda hic bir problem yasamaz akicilik hicde fena degil ayrica kamera uygulamasi bana eu rom yada elite rom gibi custom romlardan daha iyi gibi geldi kullanmak isteyenler icin tavsiye ederim ekran goruntulerini ekte paylasiyorum... Not : türkçe dil destegi yok :)
Hocam merhabalar, rom'u kurma işini nasıl hallettiniz. Romun bağlantısı var mı? Fastboot mu? Bende denemek istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

s3rtouch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sertac
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
0
Hocam merhabalar, rom'u kurma işini nasıl hallettiniz. Romun bağlantısı var mı? Fastboot mu? Bende denemek istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba telegram kanalından rom'a sahip oldum bana telegram üzerinden ulasirsan rom dosyasını paylasabilirim. Dm at istersen ?

Avers1oN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba telegram kanalından rom'a sahip oldum bana telegram üzerinden ulasirsan rom dosyasını paylasabilirim. Dm at istersen ?
Dm den ulaşım sağladım hocam.

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
güzel görünüyor.

Drxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okyay
Cihazım
Mi 11 ULTRA
Konular
1
yeni bir port daha çıktı hangisini denesem bilemedim ilk mi yoksa sonraki mi