Android auto denemedim aracim yok banka uygulamalarinda root gizliyorum sorun yok zygisk ile herhangi bir hata ile karsilasmadim dedigim gibi gunluk kullanimda parmak izi disinda bir sorun yok.android auto deneme şansınız oldu mu sıkıntı yok ise bende yüklemeyi düşünüyorum ...birde banka uygulamalarında sıkıntı yok ise
Merhaba arkadaşlar şuan bahsi geçen rom'u kullanmaktayim evet hatalar illaki var mesela parmak izi stabil degil arka ekran bir calisiyor bir calismiyor ama benim gibi parmak izi yerine yuz tanima kullanan arkadaslar icin gunluk kullanimda hic bir problem yasamaz akicilik hicde fena degil ayrica kamera uygulamasi bana eu rom yada elite rom gibi custom romlardan daha iyi gibi geldi kullanmak isteyenler icin tavsiye ederim ekran goruntulerini ekte paylasiyorum... Not : türkçe dil destegi
Merhaba Arkadaslar rom'un türkçe dil desteğini magisk modul ile yüzde 90 oranda çözmüş bulunmaktayım kullanmak isteyenler için modül ektedirMerhaba arkadaşlar şuan bahsi geçen rom'u kullanmaktayim evet hatalar illaki var mesela parmak izi stabil degil arka ekran bir calisiyor bir calismiyor ama benim gibi parmak izi yerine yuz tanima kullanan arkadaslar icin gunluk kullanimda hic bir problem yasamaz akicilik hicde fena degil ayrica kamera uygulamasi bana eu rom yada elite rom gibi custom romlardan daha iyi gibi geldi kullanmak isteyenler icin tavsiye ederim ekran goruntulerini ekte paylasiyorum... Not : türkçe dil destegi yokResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam merhabalar, rom'u kurma işini nasıl hallettiniz. Romun bağlantısı var mı? Fastboot mu? Bende denemek istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.Merhaba arkadaşlar şuan bahsi geçen rom'u kullanmaktayim evet hatalar illaki var mesela parmak izi stabil degil arka ekran bir calisiyor bir calismiyor ama benim gibi parmak izi yerine yuz tanima kullanan arkadaslar icin gunluk kullanimda hic bir problem yasamaz akicilik hicde fena degil ayrica kamera uygulamasi bana eu rom yada elite rom gibi custom romlardan daha iyi gibi geldi kullanmak isteyenler icin tavsiye ederim ekran goruntulerini ekte paylasiyorum... Not : türkçe dil destegi yokResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam merhabalar, rom'u kurma işini nasıl hallettiniz. Romun bağlantısı var mı? Fastboot mu? Bende denemek istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim
Dm den ulaşım sağladım hocam.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba telegram kanalından rom'a sahip oldum bana telegram üzerinden ulasirsan rom dosyasını paylasabilirim. Dm at istersen ?
Hocam nerden buldunuz acaba?Elimde Mi 11 Ultra'nın HyperOs romu bulunmakta.
Hocam nerden buldunuz acaba?
güzel görünüyor.Merhaba arkadaşlar şuan bahsi geçen rom'u kullanmaktayim evet hatalar illaki var mesela parmak izi stabil degil arka ekran bir calisiyor bir calismiyor ama benim gibi parmak izi yerine yuz tanima kullanan arkadaslar icin gunluk kullanimda hic bir problem yasamaz akicilik hicde fena degil ayrica kamera uygulamasi bana eu rom yada elite rom gibi custom romlardan daha iyi gibi geldi kullanmak isteyenler icin tavsiye ederim ekran goruntulerini ekte paylasiyorum... Not : türkçe dil destegi yokResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.