Yardım Mi 11 Ultra Ekran Koruyucu Ve Kılıf Ne Alına Bilir ?

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
sağdaki kılıfın linki var mı atabilir misiniz
TRY 42.57 22%OFF | Lüks deri kürk süet mat telefon kılıfı için Xiaomi 12 11 Pro Lite Ultra 11X POCO X2 F3 Redmi K30 K40 Pro silikon kapak

Johann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
5
Konuyu hortlatayım. Mi 11 Ultra telefonuma ön ekran koruyucu arıyorum. Bundan önce yanında gelen 1 adet ekran koruyucu zamanla çıktı gitti. Bayağı iyi dayandı ama ondan sonra özel olarak telefoncunun makinede yapıp taktığı saçma sapan bir malzemeden yapılmış koruyucu 1 gün bile dayanmadı hemen yırtıldı.

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
Konuyu hortlatayım. Mi 11 Ultra telefonuma ön ekran koruyucu arıyorum. Bundan önce yanında gelen 1 adet ekran koruyucu zamanla çıktı gitti. Bayağı iyi dayandı ama ondan sonra özel olarak telefoncunun makinede yapıp taktığı saçma sapan bir malzemeden yapılmış koruyucu 1 gün bile dayanmadı hemen yırtıldı.
1 seneye yakın oldu koruyucu olmadan kullanıyorum temiz kullanan biriyim şu anda 11 ultra oğluma geçti ben 12s ultra aldım 2 aydır koruma olmadan kullanıyorum sorun yaşamadım corning gorilla glass victus var 11 ultrada kolay kolay zarar gorecegini sanmiyorum

Üst Alt