Yardım Mi 11 Ultra Ekran Batarya Sorunu

firatkilinc7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat KILINÇ
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
5
Tekrardan merhaba cihazımı pil tasarruf moduna aldım ekran 60 hertze çekti ama ben girip tekrar 120 yaptım ve bir gün bu şekilde kullandım ekran sürem 4 saatlerden 5.30 saatlere kadar çıktı pil tasarruf modunda ekran süresini bu kadar etkileyen şey nedir?
Pil tasarrufu modu arka plan işlemlerini kısıtlar. Ekran özelliklerini düşürür. Bu nedenle tasarruf edersiniz.

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Tavsiyem cihazı şarj ettikden sonra % 90 a kadar kullanim sagladikdan sonra cihazi fastboot moduna alıp 10 11 dakika o şekilde bekledikten sonra cihazı tekrar acmaniz % 90dan % 100 olduğunu göreceksiniz bir mevi Xiaomi de bug gibi ve cihazin pili bu şekilde daha uzun gider buyrun ekran görüntüsü cihaz ayni degil ama poco x3 pro 90 hz kullaniyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-25-14-44-56-759_com.miui.securitycenter-edit.png
    Screenshot_2022-11-25-14-44-56-759_com.miui.securitycenter-edit.png
    450,7 KB · Görüntüleme: 124

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
120 Hz normal çözünürlükte kullanıyorum çok az oyunda dahil benimki direnç siz şuan ama ekstra bir dayanması yok telefonun normali bu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kursat721

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
3
120 Hz normal çözünürlükte kullanıyorum çok az oyunda dahil benimki direnç siz şuan ama ekstra bir dayanması yok telefonun normali bu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynı durumdan muzdaribim. Eu sürümüne geçtiğim halde ekran aşırı pil tüketiyor. Telefon dirençsiz. Artık donanımsal olduğunu düşünüyorum

Komando57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
0
Merhabalar cihazımı 5 gün önce aldım çok üst düzey bir telefon çok memnunum fakat batarya konusunda hayal kırıklığına uğradım batarya resmen ekrana çalışıyor her şey en düşükte 60 hertzde kullanmama rağmen pil çok çabuk bitiyor günde 2 defa şarja takmak zorunda kalıyorum bunun bir çözümü yoksa yoksa cihazı satmayı düşünüyorum bu arada direnç kayıtlı olarak kullanıyorum
Sorunu cozebildiniz mi acaba benimde aynı sıkıntım var da

Berkayaksoy91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiomi9tpro
Konular
1
Bir çözüm buldun mu dostum yıl 2024 bu telefonun pil sorununu çözemedim
Ben de bulamadim çözüm.Telegramdan bir arkadaş miui 13 endonazya romunu önerdİ.Pili 1 gün cok rahat gidiyormus.Deneyen lütfen yazsın.Telefonu satacam bu gidisle

Üst Alt