Yardım Mi 11 Ultra Ekran Batarya Sorunu

Keyfekeder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci (Üni)
Konular
18
Merhabalar cihazımı 5 gün önce aldım çok üst düzey bir telefon çok memnunum fakat batarya konusunda hayal kırıklığına uğradım batarya resmen ekrana çalışıyor her şey en düşükte 60 hertzde kullanmama rağmen pil çok çabuk bitiyor günde 2 defa şarja takmak zorunda kalıyorum bunun bir çözümü yoksa yoksa cihazı satmayı düşünüyorum bu arada direnç kayıtlı olarak kullanıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-05-18-14-12-867_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-11-05-18-14-12-867_com.miui.securitycenter.jpg
    278,5 KB · Görüntüleme: 221

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Aslına bakarsanız 4 saat ekran almışsınız ve hala sarjınız %54 bu değerlere göre normal gözükmekte.

Keyfekeder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci (Üni)
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslına bakarsanız 4 saat ekran almışsınız ve hala sarjınız %54 bu değerlere göre normal gözükmekte.
Tak çıkar yaptığım için o şekilde gözükmüş olabilir

Keyfekeder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci (Üni)
Konular
18
Merhaba tekrardan değerler şuan bu şekilde 120 hz fhd+ da kullanıyorum cihazı değerler sizce normal mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-06-22-56-55-459_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-11-06-22-56-55-459_com.miui.securitycenter.jpg
    292,7 KB · Görüntüleme: 231

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Merhaba tekrardan değerler şuan bu şekilde 120 hz fhd+ da kullanıyorum cihazı değerler sizce normal mi?
Hocam bu cihazı kullanan biri değilim ama bu değer normal değil. Zaten grafik hep baş aşağı şeklinde sanki bir araç yüksek bir yerden hızla iner ya o misal. Direnç öncesinde de böylemiydi bilginiz var mı. Cihaz sanki sürekli arka planda çalışıyor gibi grafiğe bakılırsa. Eğer demediyseniz rom değişin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu cihazı kullanan biri değilim ama bu değer normal değil. Zaten grafik hep baş aşağı şeklinde sanki bir araç yüksek bir yerden hızla iner ya o misal. Direnç öncesinde de böylemiydi bilginiz var mı. Cihaz sanki sürekli arka planda çalışıyor gibi grafiğe bakılırsa. Eğer demediyseniz rom değişin.
Üzerinde ne rom var bilmiyorum ama global ise eu yükleyip deneyin. Ama yüksek ihtimal donanımsal malum direnç işlemi görmüş.

Keyfekeder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci (Üni)
Konular
18
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üzerinde ne rom var bilmiyorum ama global ise eu yükleyip deneyin. Ama yüksek ihtimal donanımsal malum direnç işlemi görmüş.
Cihaz 0 aldım direk direnç kayıtlı olarak geldi evet şuan global rom yüklü olmadı eu rom yükleyip denemeliyim

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Kesinlikle. İnş couzm ol
Cihaz 0 aldım direk direnç kayıtlı olarak geldi evet şuan global rom yüklü olmadı eu rom yükleyip denemeliy

Cihaz 0 aldım direk direnç kayıtlı olarak geldi evet şuan global rom yüklü olmadı eu rom yükleyip denemeliyim
Hocam kesinlikle deneyin. Dikkat edin imei falan sorun çıkarmasın. Malum direnç işlemi yapılmış. İnş sorun çözülür. Aksi halde bu şekilde bu cihazı kullanmanız size işkence.

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Miui için normal. Deepsleep doze çok girmemiş rom ile alakalı. Benimki de dirençli ama optimizasyonları kendim yaptım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-07-11-14-20-322_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-11-07-11-14-20-322_com.miui.securitycenter.jpg
    418,5 KB · Görüntüleme: 201

firatkilinc7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat KILINÇ
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
5
Merhabalar aynı sorunu bende yaşamaktayım. Şu anda benim sorunum bir nebze dindi. Yaptıklarımı anlatayım deneyin isterseniz. Öncelikle benim cihazda direnç yok ve eu rom yüklü. İlk yaptığım ekran ayarlarından Ai görüntü motoru ayarlarını kapatmak oldu. Daha sonra 120hz ve full hd ayarladım. Orijinal şarj aletim yoktu şarj ettiğim cihazlar kaliteliydi ama düşük w değerine sahipti. Orijinal şarj aletini aldım. İlk taktığımda %100 olduktan sonra bi 20-30 dakika beklettim. Daha sonra ayarlar -> telefon hakkında -> miui sürümü bölümünden en son paketi indir dedim ve tekrar kurulum sağladım.

Bunları yaptıktan sonra ilk geldiğine göre çok daha iyi performans alıyorum. Bir de sormak istediğim birşey var. Cihazınızı nereden aldınız?

Keyfekeder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci (Üni)
Konular
18
Tekrardan merhaba cihazımı pil tasarruf moduna aldım ekran 60 hertze çekti ama ben girip tekrar 120 yaptım ve bir gün bu şekilde kullandım ekran sürem 4 saatlerden 5.30 saatlere kadar çıktı pil tasarruf modunda ekran süresini bu kadar etkileyen şey nedir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-07-23-58-08-828_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-11-07-23-58-08-828_com.miui.securitycenter.jpg
    293,2 KB · Görüntüleme: 178
Üst Alt