Yardım Mi 11 ultra direnç ile kayıt

keops27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hilmi
Cihazım
mi a2 lite
Konular
1
Arkadaş işlem yapılıp yapılmamış olduğunu nasıl anlarım diye soruyor yanlış anladınız sanırım anlamanın yolu içini açıp bakmak kapak açıldığı için filmlerde vs oynama oluyor ordan anlasilir ama yasilimsal olarak anlamak mümkün mü bilmiyorum
Ayarlar - telefon hakkında - tüm özellikler kısmından çekirdek sürümü yazan yere 5 6 defa üst üste tıkla açılan sayfada en üstte "chek version Info" yazan yere gir en assagiya in "Hardware version" yazan yerin karşında kırmızı kutu içerisinde yazı varda direnç kayıt yapılmıştır.

franker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serdar
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Ayarlar - telefon hakkında - tüm özellikler kısmından çekirdek sürümü yazan yere 5 6 defa üst üste tıkla açılan sayfada en üstte "chek version Info" yazan yere gir en assagiya in "Hardware version" yazan yerin karşında kırmızı kutu içerisinde yazı varda direnç kayıt yapılmıştır.

Cevabınız için teşekkür ederim. Aradığım cevap tam da buydu. Direnç işlemi yapılan videoları izlediğimde hardware versiyon yazan yerde kırmızı renkli bir şeyler yazıyordu. Demekki işlem yapılmamış cihazda yeşil oluyor o kısım.

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
Cevabınız için teşekkür ederim. Aradığım cevap tam da buydu. Direnç işlemi yapılan videoları izlediğimde hardware versiyon yazan yerde kırmızı renkli bir şeyler yazıyordu. Demekki işlem yapılmamış cihazda yeşil oluyor o kısım.
Kendi cihazimi kontrol ettim öncesini bilmiyorum ama şimdi kırmızı

keops27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hilmi
Cihazım
mi a2 lite
Konular
1
Kendi cihazimi kontrol ettim öncesini bilmiyorum ama şimdi kırmızı
Sendede RSA kilidini açmışlardir muhtemelen yeşil yaziysa güvenli anlamında kırmızı kilit açık anlamına gelir

Noter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, ikinci el olarak kayıtsız mi 11 ultra telefon almayı düşünüyorum. Direnç olayı kafamı karıştırıyor. Telefonun direnç atılıp atılmadığını nasıl anlayabilirim? Yazılımsal olarak anlayabileceğim bir seçenek var mı
eğer orjinal imeilleri geri yüklenmediyse anlayabilirsin içindeki imeilleri BTKdan sorguladığında yada
adresinden İmeileri girerek anlayabilirsin

Johann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
5
istanbulda işini iyi yapan biri var mı?

methcnnbs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
15
istanbulda işini iyi yapan biri var mı?
Ben yaptırdım mi11t proya direnç işlemi herhangi bir sorun yaşamadım cihazı tüm özellikleri ile kullanıyorum. Direnç işlemi sonucunda bazı problemler olduğunu söyleyenler olmuş ama sanırım işini iyi yapmış adam.

mertozel33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Asus Zenfone 2
Konular
1
İyi akşamlar arkadaşlar. Xiaomi Mi 11 Ultra almayı düşünüyorum. Mersin, Adana veya Ankara'da direnç kayıdı yaptırabileceğim, güvendiğiniz bir yer var mı?

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
İyi akşamlar arkadaşlar. Xiaomi Mi 11 Ultra almayı düşünüyorum. Mersin, Adana veya Ankara'da direnç kayıdı yaptırabileceğim, güvendiğiniz bir yer var mı?
Ankara Sincan'da yapan yer var bende orada yaptırdım her hangi bir sorun yaşamadık

doom_emre12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
mi 12s ultra
Meslek
memur
Konular
10
Ben yaptırdım mi11t proya direnç işlemi herhangi bir sorun yaşamadım cihazı tüm özellikleri ile kullanıyorum. Direnç işlemi sonucunda bazı problemler olduğunu söyleyenler olmuş ama sanırım işini iyi yapmış adam.
Ankara'da onericefim yer var

Üst Alt