Boot kilidini nasil actin hocam bende soyle bi yazi cikiyor (you are unlocking a special device, which should do with special permission) yardimci olursaniz sevinirimSlm,
An itibarı ile euRom Stabil 12.5.40 a geçmiş bulunuyorum.Brick yapmadan işlemi başarıyla yükledim.Rom mükemmel çalışıyor.
İzlediğim yol kısaca;Detaya girmeden anlatayım.
-Boot kilidini açmak ,168 Saat bekleme süresi.
-Adb üzeri current slot kontrolü ( A).
-Direk Eu Rom Yükleme imkanına rağmen işi şansa bırakmadan Global üzeri Eu Roma geçiş .
-Global12.0.1 Fastboot Flash
-euRom Stabil 12.5.40 Cmd üzeri Flash.
SafetyNet : Passed
DRM
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Boot kilidini nasil actin hocam bende soyle bi yazi cikiyor (you are unlocking a special device, which should do with special permission) yardimci olursaniz sevinirim
Paylaştığım videodaki kişi hatasız rom yüklemeyi de anlatıyor sorunsuz yüklemiştim.Boot kilidini nasil actin hocam bende soyle bi yazi cikiyor (you are unlocking a special device, which should do with special permission) yardimci olursaniz sevinirim
Medyaları görmek için kayıt olmalısınızMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
BU linkten bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paylaştığım videodaki kişi hatasız rom yüklemeyi de anlatıyor sorunsuz yüklemiştim.
Video acilmadiMedyaları görmek için kayıt olmalısınızMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paylaştığım videodaki kişi hatasız rom yüklemeyi de anlatıyor sorunsuz yüklemiştim.
Video acilmiyorMedyaları görmek için kayıt olmalısınızMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorunu çözebildiniz mi ? benim cihazımda aynı sorun varBoot kilidini nasil actin hocam bende soyle bi yazi cikiyor (you are unlocking a special device, which should do with special permission) yardimci olursaniz sevinirim