rica ederim bak forumda paylaşılan 14 eu konularındada açıklamışlar kurulumuTşk. Ederim Emre hocam indiriyorum yükleyemesem haber ederim size
simge şekilleri bended geldide widgetler yok sanırım getremedimŞimdilik bir sıkıntı yok. Ekran süresi ne kadar alacağım onu merak ediyorum. Simge şekilleri hoş olmuş ama ücretli olmasa daha da iyi olacakmış.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
temiz kurulumla dene istersen belki ama ben mi11 ultra önce hep apple kullandıgım için iconlar fln apple çevirdim çok dikkat etmedım eu 13 vardı update 14 geçtim bilgilerde gitmedi sıfırlamadan attım yani alttaki seçenekten update vs yazandan güzel suana kadar 13 da akıcı parmak izi 1 tık iyileşmişsimge şekilleri bended geldide widgetler yok sanırım getremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ileride globale gelince o simgelerin ücretisizi çıkar
temiz geçtim ben zatende widgetleri 13 de bile kullanıyordum bunda gelmedi neyse düzelir acelesi yoktemiz kurulumla dene istersen belki ama ben mi11 ultra önce hep apple kullandıgım için iconlar fln apple çevirdim çok dikkat etmedım eu 13 vardı update 14 geçtim bilgilerde gitmedi sıfırlamadan attım yani alttaki seçenekten update vs yazandan güzel suana kadar 13 da akıcı parmak izi 1 tık iyileşmiş
bakalım aynen cihaz çok iyi kamera vs batarya eh suantemiz geçtim ben zatende widgetleri 13 de bile kullanıyordum bunda gelmedi neyse düzelir acelesi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
batarya iyi olsunda widget olmasada olur
evet ekran fhd kulanmama rağmen 120 hz üzmek için yeterli oluyor sömürüyor maks alabildiğim ekran 6 saat üstü yok 120 hzdebakalım aynen cihaz çok iyi kamera vs batarya eh suan
akıcılıkta vs hiçbir sorun yok zaten işlemci güçlü olunca kolay kolay teklamiyor ama başka problem varsa görücez artıkkuruluma başadım bende inş. iyi olur