Yardım Mi 11 Ultra Batarya

ali1gngr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
Mı 9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hyperos
Telefon Modeli
mi 11 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar Abilerim Kardeşlerim Cihazım mi 11 ultra dirençli şarjım 1-2 saat 100% de Kaldı Telefonu Yeniden başlattım cihaz açıldı şarj 1% cihaz kapanıyor açılıyor şarj yine 1 ve bunu 15 kere ard arda yaptım (cihazı Açma İşlemini) devam ettiğim sürede cihaz başlangıc Ekranına kadar geliyor bi anda kapanıyor bi türlü şarj yok ekranını alamadım yani bataryayı tamamen bitiremiyorum telefonun gizli menülerine baktığım kadarıyla pil durumunda GOOD yazıyor ama şarj bir iki saatte bitiyor (yoğun Kullanımda) cihaz dirençsizkende aynı şekilde şarj hızlı bitiyor kameraya girince su gibi akıyor şarj instagram reels izlerken mesela 20 dk felan direkt aşırı güç tüketimi uyarısı alıyorum
sorunum bu umarım açıklayıcı olmuştur.
destek öneri ve cevaplarınız için şimdiden En içten Dilekerimle Teşekkür ederim.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Buna net bir çözüm ne yazık ki bulmanız zor, bu cihazla ısınma ve şarj sorununu hemen herkes yaşıyor. Bulabilirseniz AOSP bir roma geçin, sistem yükü daha az olacağı için batarya süresi de uzayacaktır, ama onda da kamera özelliklerinin tamamını kullanmanız sorun olabilir. İlk önerim; İmkanınız varsa en kısa zamanda bu cihazı elinizden çıkartın. İkinci önerim; Batarya değişerek yeni batarya ile yeni bir roma temiz olarak geçin, sonrasında magisk modülleri yada uygulamalar ile arka plan işlemlerini kısıtlayarak bu durumu iyileştirebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt