Yardım Mi 11 ultra aşırı ısınma

Mental04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 9S
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.1
Telefon Modeli
Mi 11 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum önceden 10 20 el pubg falan oynadığımda çok ısınmazdi sonra imei için direnç değişimi yaptırdım şimdi 1 el bile atmadan telefon çok aşırı ısınıp uyarı veriyor sürekli ama güncelleme yapmadım 12.0.1 sürümünde şuan acaba dirençten dolayı mı bu aşırı ısınma yoksa şuanki romdan dolayı mı

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
Benim cihazda malum kaliteden dolayı çocuklar sürekli oyundalar 1-2 saat oyun sonunda cihazda kayda değer bir ısınma yok cihazı ustaya teslim ederken su sızdırmazlık olayını sormuştum açıklaması kapak sokulurken kenarlarındaki yapışkan bozuluyor kimsede düzeltmeye uğraşmaz 3 noktasına yapıştırıcı sürüp kapatır ben öyle yapmıyorum hem iç soğutucuyu hemde kapağı orjinal haline getirip öyle yapıştırıyoruz demişti sadece bu kapak için 2 saat uğraştı eski yapışkanlı bandı komple temizledi yeniden ilaclayip yapıştırdı kısaca usta temiz işçilik cikardiysa korkulacak birşey yok ama oldu bittiye getirdiyse 1 saate vs veriyorsa bilinki arka kapak su alabilir

Oyla:

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
Benim cihazda malum kaliteden dolayı çocuklar sürekli oyundalar 1-2 saat oyun sonunda cihazda kayda değer bir ısınma yok cihazı ustaya teslim ederken su sızdırmazlık olayını sormuştum açıklaması kapak sokulurken kenarlarındaki yapışkan bozuluyor kimsede düzeltmeye uğraşmaz 3 noktasına yapıştırıcı sürüp kapatır ben öyle yapmıyorum hem iç soğutucuyu hemde kapağı orjinal haline getirip öyle yapıştırıyoruz demişti sadece bu kapak için 2 saat uğraştı eski yapışkanlı bandı komple temizledi yeniden ilaclayip yapıştırdı kısaca usta temiz işçilik cikardiysa korkulacak birşey yok ama oldu bittiye getirdiyse 1 saate vs veriyorsa bilinki arka kapak su alabilir
Hocam bu usta nerdedir bende direnç yaptırdım ısınmada var olmadı o ustaya gidip iç soğutucu ya baktirabilirim

Oyla:

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
Bende ankaradayım hocam tam adres verebilirseniz ustanın yanına gitmek isterim
Özelden numarasını atayım adres olarak bende biliyorum diyemem ben Çanakkale'deyim yeğenim halletti benim işimi

Oyla:

ercansenal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
Hocam bu usta nerdedir bende direnç yaptırdım ısınmada var olmadı o ustaya gidip iç soğutucu ya baktirabilirim
Cep nosunu bana da atar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana da atar mısınız cep telefonunu

Oyla:

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
11
Isınan ana yer arka tam ortaysa pil kamera yanıysa işlemci romdan kaynaklı olabilir

Oyla:
Üst Alt