Yardım Mi 11 ultra aşırı ısınma

Mental04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 9S
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.1
Telefon Modeli
Mi 11 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum önceden 10 20 el pubg falan oynadığımda çok ısınmazdi sonra imei için direnç değişimi yaptırdım şimdi 1 el bile atmadan telefon çok aşırı ısınıp uyarı veriyor sürekli ama güncelleme yapmadım 12.0.1 sürümünde şuan acaba dirençten dolayı mı bu aşırı ısınma yoksa şuanki romdan dolayı mı

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum önceden 10 20 el pubg falan oynadığımda çok ısınmazdi sonra imei için direnç değişimi yaptırdım şimdi 1 el bile atmadan telefon çok aşırı ısınıp uyarı veriyor sürekli ama güncelleme yapmadım 12.0.1 sürümünde şuan acaba dirençten dolayı mı bu aşırı ısınma yoksa şuanki romdan dolayı mı
Benim cihazımda direnç kayıtlı böyle bir ısınma söz konusu değil ama bunun direnci yapan kişinin ustalığıyla çok alakası var

Oyla:

Mental04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 9S
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çekimde wifi 4G falan öncesine göre düşme artma oldumu yani bi fark varmı yada oluştumu acaba
Hiçbir sorun yok hersey eskisi gibi çalışıyor tek sorun ısınma eskiden 10 20 el attığım pubg hicbisey olmuyorken direnç sonrası lobiye 5 dk bile kalınca alev alıyor telefon hep cihazınız aşırı ısındı bilmem GPS mobil veri falan kapatılacak yazıyor

Oyla:

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
Hiçbir sorun yok hersey eskisi gibi çalışıyor tek sorun ısınma eskiden 10 20 el attığım pubg hicbisey olmuyorken direnç sonrası lobiye 5 dk bile kalınca alev alıyor telefon hep cihazınız aşırı ısındı bilmem GPS mobil veri falan kapatılacak yazıyor
Anladım direnç değişimi sebebi ile olmuş demekki normal pubg harici diğer oyun uygulamalarda da durum aynımı yoksa sadece pubg de geçerli bi durum yani cihaz genel anlamdada ısınma artmış gibimi

Oyla:

kafkas07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
11 ultra
Konular
0
Ayni sorun bende de oldu, direncten sonra asiri isinma, naptiniz bir çözüm bulabildiniz mi

Oyla:

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
üzerindeki bandı yada bakır tabakayı diyelim tam bilmiyorum kaldırdıkları için geri düzgün yapıştırılmayınca ısınma yapabilir direnç sonrası normal gibi aslında cihazın ısınması aynı ama soğutma işlevini bir tık kaybediyor diyelim işlem düzgün yapılmayınca ben böyle düşünüyorum kendi cihazımda daha işlem yaptırmadım ne olur bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt