Çözüldü mi 11 ultra arka ekran açılmıyor?

Hüseyin Ünel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 13 global
Telefon Modeli
mi 11 ultra
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
telefonu yeni aldım tüm ayarları yaptım son sürüme kurdum cihazım yere bile düşmedi ancak arka ekran açılmıyor sorunu bilen varsa bana ulaşın lütfen garantiye götürmelimiyim sizce?

Çözüm
Hocam siz ayarlardan arka ekrana girip seçenekleri aşağıdaki resimde olduğu gibi açık konuma getirin ve game turboyu kapatın düzelecektir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
o zaman garantilik bir durum yok sıkıntı olsaydı kamera da açılmazdı sorun arka ekran da değil bilgisizlik...
Aman hocam sakin. İnsanlar bilmediği için cevap aradığı için forumlara girerler yardımcı olduk sorunu çözdük zaten.

Oyla:

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
Aman hocam sakin. İnsanlar bilmediği için cevap aradığı için forumlara girerler yardımcı olduk sorunu çözdük zaten.
yok hocam arkadaşa demiyorum benim de arka ekran ile ilgili bilgim yok :) eğer öyle anladıysa özür dilerim..

Oyla:

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
yok hocam arkadaşa demiyorum benim de arka ekran ile ilgili bilgim yok :) eğer öyle anladıysa özür dilerim..
Bende yanlış anlamış olabilirim Türkçe'nin azizliği diyelim. Bende çok bilgiye sahip değilim kurcalaya kurcalaya kesfettigim şeyler sadece

Oyla:

caner2202

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Mi11 ultra
Konular
0
Hocam siz ayarlardan arka ekrana girip seçenekleri aşağıdaki resimde olduğu gibi açık konuma getirin ve game turboyu kapatın düzelecektir
Benimkindende arka ekran otomatik kapanıyor lakin bu game turbo nasıl kapanıyor bilemedim. yukarıdaki ayarları yapınca açılıyor bir süre sonra tekrar kapanıyor.yardımcı olursanız çok sevinirim.Tesekurler.

Oyla:

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
Benimkindende arka ekran otomatik kapanıyor lakin bu game turbo nasıl kapanıyor bilemedim. yukarıdaki ayarları yapınca açılıyor bir süre sonra tekrar kapanıyor.yardımcı olursanız çok sevinirim.Tesekurler.
guvenlik uygulamasını açıp ekranı yukarı kaydırın ismini görürsünüz tıklayıp içine girin ve kapalı seçeneğini işaretleyin

Oyla:

Devriye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Niye 7
Konular
0
telefonu yeni aldım tüm ayarları yaptım son sürüme kurdum cihazım yere bile düşmedi ancak arka ekran açılmıyor sorunu bilen varsa bana ulaşın lütfen garantiye götürmelimiyim sizce?
Aynı sıkıntı bende de var yardımcı olabilir misiniz

Oyla:

Toonic3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
0
Oyun merkezinden game turboyu kapatın izinleri geri çekin olay biter benimkide güncellemeden sonra kapandı bu şekilde düzeldi.

Oyla:

esVed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi 11 Ul
Konular
1
14 güncellemesi yapıp bu sorunu yaşayan arkadaşlar muhakkak arka ekran parlaklığını da kontrol etsinler...2 gün sinir harbi geçirdikten sonra bir baktım parlaklığı sıfırdaymış

Oyla:
Üst Alt