Sanatoryum caddesine taşındı. Eski yerine 2-3 km yakınında. Google deki tel no arayın. Bayram Bey. BK mobile. Ankara'nın xiaomide en iyi ve düzgün ustasıdır.keçiörende olanın haritalarda yerine baktım ancak kalıcı olarak kapalı diyor. Sanırsam kapatılmış orası
mi 11 ultra için dirençsiz çıkmış mı. en son artık çıkmaz diyorlardı.Dirençsiz kayıt işi çıkmış diyorlar. Aklınızda bulunsun.
Evet Facebook da bi grup var baya aktif ve referanslı bi grup direnç yapılan bir çok modelle beraber xiaomi mi 11 ultra için de Server kaydı çıktığı söyleniyor. Bulursam tekrar atarım hangi cihazlar olduğunumi 11 ultra için dirençsiz çıkmış mı. en son artık çıkmaz diyorlardı.
tamamdır hocam sizden haber bekliyorum. Ben 2 yıldır 4+4 kalan 4 ayda başka telefon ile kullanıyorum Direnç işlemine girmek istemiyorum telefonun içi açılınca hayır etmeyecekmiş gibi geliyor. Bu şekilde 2 yıldır idare ediyorum imei olursa 2 3 yıl daha rahat kullanılır telefon.Evet Facebook da bi grup var baya aktif ve referanslı bi grup direnç yapılan bir çok modelle beraber xiaomi mi 11 ultra için de Server kaydı çıktığı söyleniyor. Bulursam tekrar atarım hangi cihazlar olduğunu
Sayın H.kadioglu ile iletişime geçebilirsiniz kolaylıklar dilerim.tamamdır hocam sizden haber bekliyorum. Ben 2 yıldır 4+4 kalan 4 ayda başka telefon ile kullanıyorum Direnç işlemine girmek istemiyorum telefonun içi açılınca hayır etmeyecekmiş gibi geliyor. Bu şekilde 2 yıldır idare ediyorum imei olursa 2 3 yıl daha rahat kullanılır telefon.