Yeni sürümde Android 12 desteği yok hala değil mi?
Hocam son 2 güncellenen twrpyi kullandığımda bu hatayı veriyor. Sorun ne olabilir sizce?Güncellendi.
bu sürüm yüklü. tel dahili hafızayı hiçbir şekilde görmüyor. Bu twrp sürümünü yükledikten sonra FLASH CURRENT TWRP işlemini başarı ile yaptı. Dahili hafızayı hiçbir şekilde görmüyor.3.6.0 twrp.me sitesinde official sürüm olarak yayınlandı nihayet. Android 12 desteği var. One key inject TWRP yerine gelişmiş seçeneklerden FLASH CURRENT TWRP seçmek yeterli oluyor. Inject uzun sürüyordu. Bu işlem çabuk okuyor. Restart recovery yaptığınızda yüklenmiş olduğunu görüyorsunuz.
Data mount edemiyor. Bu da demektir ki magisk falan kurmak için dosyaları göremezsiniz. Wipe Data yapmak gerekiyor.
bu sürüm yüklü. tel dahili hafızayı hiçbir şekilde görmüyor. Bu twrp sürümünü yükledikten sonra FLASH CURRENT TWRP işlemini başarı ile yaptı. Dahili hafızayı hiçbir şekilde görmüyor.
* Bu FLASH CURRENT TWRP nedir?
* Ayrıca wipe data yaparsam tel dahili hafızayı görür mü?
(android 12 eu rom kullanıyorum.) Teşekkürler.
hayır hocam. sdcard içeriği boş. twrp dosya yöneticisinde sdcard (0) boyut olarak gösteriyor. data / media yolu ile içeriği görmeye çalışıyorum, data'ya girince recovery diye bir klasör var ve dahili depolamaya yine ulaşılamıyor. hocam şayet biliyorsanız bu yaptığımız CURRENT FLASH TWRP nedir? bilmeden yaptım. başarıyla yaptı. ama bu işlem nedir bilmiyorum.Telefonun şifresi varsa o yüzden görmüyor olabilir , whdıaıeıtpe şeklinde dosylar yok mu
Mount da data system varsa işaretleyip reboot recovery yapıp deneyin yine de olmaz ise Format data yapmanız lazım olacaktırhayır hocam. sdcard içeriği boş. twrp dosya yöneticisinde sdcard (0) boyut olarak gösteriyor. data / media yolu ile içeriği görmeye çalışıyorum, data'ya girince recovery diye bir klasör var ve dahili depolamaya yine ulaşılamıyor. hocam şayet biliyorsanız bu yaptığımız CURRENT FLASH TWRP nedir? bilmeden yaptım. başarıyla yaptı. ama bu işlem nedir bilmiyorum.
Ayrıca wipe data yaparsam dahili belleğe ulaşma imkanım var mı?
Mount bölümünde data kısmı işaretlenmiyor. en iyisi verilerimi yedekleyeyim ve format data yapayım.Mount da data system varsa işaretleyip reboot recovery yapıp deneyin yine de olmaz ise Format data yapmanız lazım olacaktır