- Adım
- hasan
- Cihazım
- mi 11 lite
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Tr rom MIUI 13 android 12
- Telefon Modeli
- mi11 lite
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim
Forumdaki bir kişinin daha başına gelmiş aynısı bana da oldu. Ahmetcan183'ün başına gelmiş
Dün güncelleme yapıp android 12 ve miu güncellemesi yaptım, güncelleme başarılı olarak tamamlandı, telefon açıldı.
Gece 4te şarj için pcye takıp yattım, sabah kalktığımda ekran açılmıyordu, normal şarj cihazına da taktım hiç tepki vermedi.
USB'den pcye bağladığımda pc USB aygıtı olarak algılamıyor.
Telefon açma kapama düğmesi, ışıkları vs hiç bir şey çalışmıyor.
Hattımı aradığımda aradığınız numaraya ulaşılamıyor demiyor karşı tarafta normal çalıyor gibi görünüyor telefon, ama ne zil sesi ne de ekran görüntüsü yok. Karşı tarafta telefonun çalıyor görünmesinden telefonla şebeke arasında hala bağlantı olduğu anlaşılıyor ama telefon hiç bir şekilde tepki vermiyor, ne ekran açılıyor ne de açma kapama düğmeleri çalışmıyor, şarj ve usb tepkisi de yok.
Cihaz resmi satıcıdan alındı, herhangi bir rom yüklü değil, imesi vs yasal.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Forumdaki bir kişinin daha başına gelmiş aynısı bana da oldu. Ahmetcan183'ün başına gelmiş
Dün güncelleme yapıp android 12 ve miu güncellemesi yaptım, güncelleme başarılı olarak tamamlandı, telefon açıldı.
Gece 4te şarj için pcye takıp yattım, sabah kalktığımda ekran açılmıyordu, normal şarj cihazına da taktım hiç tepki vermedi.
USB'den pcye bağladığımda pc USB aygıtı olarak algılamıyor.
Telefon açma kapama düğmesi, ışıkları vs hiç bir şey çalışmıyor.
Hattımı aradığımda aradığınız numaraya ulaşılamıyor demiyor karşı tarafta normal çalıyor gibi görünüyor telefon, ama ne zil sesi ne de ekran görüntüsü yok. Karşı tarafta telefonun çalıyor görünmesinden telefonla şebeke arasında hala bağlantı olduğu anlaşılıyor ama telefon hiç bir şekilde tepki vermiyor, ne ekran açılıyor ne de açma kapama düğmeleri çalışmıyor, şarj ve usb tepkisi de yok.
Cihaz resmi satıcıdan alındı, herhangi bir rom yüklü değil, imesi vs yasal.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.