Rehber (Mİ 11 LİTE) Miui 13 Xiaomi.eu Stabil Kurulumu

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
21

arifesat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif Esat
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Elinize sağlık hocam, rom o kadar kötü ki bir gün duramadan 12.5.8.0 sürümüne geri döndüm.
Hocam ne gibi sorunları var? Ben şu an Global 13.0.4'teyim karanlık mod harici bi sorun yaşamadım ama 12.5.8 daha akıcı geliyordu bir de EU deneyeyim diye düşünüyordum.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam ne gibi sorunları var? Ben şu an Global 13.0.4'teyim karanlık mod harici bi sorun yaşamadım ama 12.5.8 daha akıcı geliyordu bir de EU deneyeyim diye düşünüyordum.
Yeterince stabil ve akıcı değil, cihaz her an çökecekmiş gibi hissettiriyor. 12.5.8.0 sürümünün verdiği hız, performans ve güveni henüz veremedi.

arifesat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif Esat
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Yeterince stabil ve akıcı değil, cihaz her an çökecekmiş gibi hissettiriyor. 12.5.8.0 sürümünün verdiği hız, performans ve güveni henüz veremedi.
Global 13.0.4'ü kullandınız mı peki? EU ve Global'ı kıyaslayabilir misiniz?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Global 13.0.4'ü kullandınız mı peki? EU ve Global'ı kıyaslayabilir misiniz?
Xiaomi.Eu rom global romdan port olduğu için aralarında fark yok. Xiaomi.Eu ekibi sadece Arama ve SMS uygulamasını değiştiriyor.

Hakan Altun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MADNESS
Cihazım
Mi 10 Lite 5g
Konular
12
Merhaba Arkadaşlar Xiaomi.Eu'nun çıkartmış olduğu Miui 13 stabil romunu nasıl kuracağınızı anlatacağım.
Yazım yanlışlarım olabilir kusura bakmayın.

Adım 1: Bu siteye gidip Mİ 11 LİTE olan dosyayı indirip masaüstüne çıkartıyoruz.

Adım 2: Telefonu fastboot moduna alıp çıkarttığımız klasöre giriyoruz, 'windows_fastboot_first_install_with_data_format' bu dosyaya 2 kez tıklıyoruz ve karşımıza twrpde yaptığımız format data işlemini soruyor eğer evet derseniz dosyalarınız silinir ve telefon sıfırlanıp miui 13 kurulur. (İmei gitmiyor)

Adım 3: Telefon boot olduktan sonra modem dosyası yüklemeniz gerekecek. Bu linkten modem dosyasını indirip rardan çıkartıp içindeki modem dosyasını minimal adb and fastboot tools klasörüne atıyoruz. minimal adb and fastboot tools klasöründe bulunan cmd here dosyasına 2 kere tıklıyoruz ve karşımıza cmd ekranı açılıyor. Bu ekrana: fastboot flash modem NON-HLOS.bin yazıp enter diyoruz. Dosya yüklendikten sonra telefonu fastboot modundan çıkartıp reboot edebilirsiniz.

DİPNOT: İmei repair yapılmış cihazımda denedim, imei gitmedi ve hat var. Telefon kurulumunu yaptıktan sonra resimleri yükleyeceğim.
Rom yayınlandığı gün indirip kurmayı denemiştim. Cmd ekranında '' waiting for device'' yazısı kalıyor ve yüklenmiyordu?

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
21
Rom yayınlandığı gün indirip kurmayı denemiştim. Cmd ekranında '' waiting for device'' yazısı kalıyor ve yüklenmiyordu?
PC cihazı görmüyor hocam farklı bir kablo ile veya usb2.0 portu içeren bir pcde deneyin

dogan64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erdoğan kula
Cihazım
mi 5s
Konular
0
Selamlar yükledim ama yeni vitgetler yok çok uğraştım ama yüklenmiyor varmı bunun çözümü

Üst Alt