Ü
Üye silindi 278685
Guest
Persist flashlayarak dener misin
Maalesef o kadar bilgim yok telefonlarla ilgiliPersist flashlayarak dener misin
Aynısı arkadaşa oldu kamerayı açtım. Yuvarlaktan çıktım.Telin sol alttaki kare tuşuna bastım oradan istedin uygulama geçiş yapabiliyorsun ya whatsap vs galeri falan. Orada iken kameraya basılı tutup ayarlarına girip veriyi temizle dedim cihazı yeniden başlattım o günden beri aynı hatayı alamdı arkadaşın teli. Modeli redmi note10 pro. Dedim ekranı resim eklim en iyisiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef o kadar bilgim yok telefonlarla ilgili
Dediğinizi aynısını yaptım zaten telefonu yeniden başlatınca kamera çalışıyor ama bir süreliğine yine gidiyor hiçbir yere basamıyorsun kamera da ve kamera hatası diye yazı çıkıyor bir şey çekmek için sürekli telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorumAynısı arkadaşa oldu kamerayı açtım. Yuvarlaktan çıktım.Telin sol alttaki kare tuşuna bastım oradan istedin uygulama geçiş yapabiliyorsun ya whatsap vs galeri falan. Orada iken kameraya basılı tutup ayarlarına girip veriyi temizle dedim cihazı yeniden başlattım o günden beri aynı hatayı alamdı arkadaşın teli. Modeli redmi note10 pro. Dedim ekranı resim eklim en iyisi
Bir yöntem daha var bulunca yazicamDediğinizi aynısını yaptım zaten telefonu yeniden başlatınca kamera çalışıyor ama bir süreliğine yine gidiyor hiçbir yere basamıyorsun kamera da ve kamera hatası diye yazı çıkıyor bir şey çekmek için sürekli telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum
Cihazın whatsap da vs kamera açıyor mu ?Tamamdır bekliyorum
Denediğiniz şeyleri yaptım WhatsApp Snapchat falan kamera açılmıyor normal kamera uygulaması çalışmadığı için.Kamera uygulamasının sıfırladım hala aynı sorun devam ediyorCihazın whatsap da vs kamera açıyor mu ?
Cihazının kendi ayarlarından varsayılan ayarları sıfırla yapıp dene birde resim ekliyorum.... Öbür resimde diğer sıfırlama ayarı.... Başka birşey bulursam eklerim
Sanırım cihaz IMEI atılmış cihaz rom dan yada donanımsal olabilir diye düşünüyorumDenediğiniz şeyleri yaptım WhatsApp Snapchat falan kamera açılmıyor normal kamera uygulaması çalışmadığı için.Kamera uygulamasının sıfırladım hala aynı sorun devam ediyor
Hocam merhaba bahsettiğiniz modem dosyalarını yükledim maalesef aynı sorun devam ediyor yeni bir dosya var mı acaba atabileceğim.Mod - Mi 11 Lite(Courbet) Modem Dosyaları
Bildiğiniz üzere işlem yapılmış Mi 11 Lite cihazlarda kamerada AI modu ve gece modu çalışmıyor. Aşağıdaki modem dosyaları AI modu ve gece modu sorununu çözüyor. Endonezya 12.5.3 Romu için: https://drive.google.com/file/d/1S7PT_APnW3yljbSM7O6zwKFo4O2KYRKj/view Global 12.5.4 Romu için...forum.miuiturkiye.net