Kamera gece modu mor çekiyor AI modu açınca kitleniyor.Bir sürü rom denedim yok değilik kombinasyonlar denedim yokhocam sorun ile alakalı ayrıntılı bilgi verirseniz yardımcı olacak arkadaşlar ona göre dönüşü yapabilirler
Hocam cihazınız yurt dışı cihazı olduğu için modem dosyası flashliyorlar bu modem dosyası sayesinde IMEI olayını bir nevi atlatıyorlar,fakat bu modem dosyasında bahsettiğiniz sorunlar var ileri de düzelir mi bilemem ama şuan da yapabilecek bir şey yok maalesefKamera gece modu mor çekiyor AI modu açınca kitleniyor.Bir sürü rom denedim yok değilik kombinasyonlar denedim yok
Bir forumda görmüştüm Global 12.5.4 sürümünde al sorunu yaşamadım diyen bir deneyin isterseniz.Kamera gece modu mor çekiyor AI modu açınca kitleniyor.Bir sürü rom denedim yok değilik kombinasyonlar denedim yok
Muhtemelen o sürümde sorun yaşamaz,ama yeni sürümlerden feragât etmesi gerekirBir forumda görmüştüm Global 12.5.4 sürümünde al sorunu yaşamadım diyen bir deneyin isterseniz.
Link bulamadımda atarmısınızHocam cihazınız yurt dışı cihazı olduğu için modem dosyası flashliyorlar bu modem dosyası sayesinde IMEI olayını bir nevi atlatıyorlar,fakat bu modem dosyasında bahsettiğiniz sorunlar var ileri de düzelir mi bilemem ama şuan da yapabilecek bir şey yok maalesef