Yardım Mi 11 lite ısınma sorunu

dewaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cemal
Cihazım
p 11 lite
Konular
0
Selam tekrar. Instagram da dahil aynı anda 3-4 uygulama aktif kullanıyorum 30-40 dakikadır. 34 derecenin üstünü görmedi ve elle hissedilir bir sıcak yok.
Peki Mui 12.5.1.0 mi sürümü mü sizin... Yoksa 12.5.5 mi...

Aslan19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayhan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Cihazı allı 20 gün oldu cihaz 10 dakika oyun oynayan aşırı ısınıyor 47 dereceleri buluyor birde ön kameranın hemen yanında hafif bir kırmızılık oluştu yarın servise götürür rapor tutturacam ve değişim talep edecem bundan önce not8 pro kullanıyordum 22 saat oyun oynasam babamızın demiyordu bu telefon tam bir hayal kırıklığı yaşattı

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Cihazı allı 20 gün oldu cihaz 10 dakika oyun oynayan aşırı ısınıyor 47 dereceleri buluyor birde ön kameranın hemen yanında hafif bir kırmızılık oluştu yarın servise götürür rapor tutturacam ve değişim talep edecem bundan önce not8 pro kullanıyordum 22 saat oyun oynasam babamızın demiyordu bu telefon tam bir hayal kırıklığı yaşattı
Note8pro bambaşka bir cihaz hocam

Mi10T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Elektronik cihaz şans işi biraz hocam, bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, ısınma yada farklı herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Aslan19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayhan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
10 dakikalık internet gezintisi oyun yok
Elektronik cihaz şans işi biraz hocam, bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, ısınma yada farklı herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Doğru söylüyorsun ama m11 liti hiç beğenmedim bu gün GENPA servise bıraktım telefonu dedim onarım istemiyorum değişim istiyorum diye bakalım sonuç ne çıkar.

sin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
15
Bende redmi note 10 kullanıyorum. Yeni xiaomi cihazları ısınma sorunlarıyla geldi sanırım, benim telefonda pokemon go oynarken tavuk pişirecek sıcaklığa ulaşıyor, el değmeyecek kadar ısındığı oldu kamera çevresinin. Eski htc one m8'im bile bu kadar ısınmıyordu.

Ben çözümü custom romlarda buldum. Bootloader kilidini açacak bilginiz ve cesaretiniz varsa CrDroid romunu denemenizi öneririm.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
10 dakikalık internet gezintisi oyun yok

Doğru söylüyorsun ama m11 liti hiç beğenmedim bu gün GENPA servise bıraktım telefonu dedim onarım istemiyorum değişim istiyorum diye bakalım sonuç ne çıkar.
Beğenmeye bilirsiniz, cihaz sorunlu da olabilir ancak cihaz öyle bahsedildiği gibi aşırı derece de ısınmıyor, zaten ince bir cihaz olduğu için ısınma biraz erken hissediliyor ancak el yakacak düzeyde değil.

sohard86

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Xiaomi Mi 8Lite
Konular
0
Ben de yaklaşık bir aydır kullanıyorum hiç ısınma problemi yaşamadım oyunlarda 42 dereceyi geçmiyor mi 8 lite kullanıyordum o daha çok ısınıyordu

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt