Yardım Mi 11 lite imeili cihaza güncelleme yapma

1ncebay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Güncelleme
Cihazım
Mi 11 lite Glob
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
RKQIDXM Global
Telefon Modeli
mib11bLite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İyi günler daha önce hiç IMEI atılmış bir cihaza güncelleme yapmadım bazı terimler gördüm internetten siteden araştırdım telefonu güncellemeye çalışıyorum fakat ayarlardan güncelleme paketini seçine geliyorum bana rom yüklenemez diyor telefonun üzerinde global yazıyor fakat indirdiğim de ona da aynisini söyledi ama kodlara bakarsak da eurom olduğunu gösteriyor ben anlamadım telefonda twarp yüklü yedekleme yapmadan temiz kurulum yapmak nasıl olur oto recovery var hangisini indiricegimi bilemedim iki sini de indirdim fakat yapamadım Telefonun markası mi 11 lite 128 8 GB ram bilen birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Telefonunuzda Endonezya rom yüklü aşağıdaki bağlantıdan recovery sürümünü indirip telefon hafızasına atın, sonra twrp ekranından install diyerek yükleyiniz.

Oyla:

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
1
Trwp üzerinden de güncelleme yapabilirsiniz. Trwp yok ise normal yol ile de güncelleme yapabilirsin hocam. Ancak, açılışta cihazın nv data hatası alacaktır. Onun içinde eng rom un modem dosyasını flashlamak lazım. Basit bir islem.

Oyla:

1ncebay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Güncelleme
Cihazım
Mi 11 lite Glob
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trwp üzerinden de güncelleme yapabilirsiniz. Trwp yok ise normal yol ile de güncelleme yapabilirsin hocam. Ancak, açılışta cihazın nv data hatası alacaktır. Onun içinde eng rom un modem dosyasını flashlamak lazım. Basit bir islem.
Twrp var hocam bilgisayardan mi flaslamak gerekiyor birde hangi güncellemeyi yüklemem gerekiyor linkini bulup bana atabilirmisin ya da video linki varsa bana yardımcı olucak çok makbule geçer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonunuzda Endonezya rom yüklü aşağıdaki bağlantıdan recovery sürümünü indirip telefon hafızasına atın, sonra twrp ekranından install diyerek yükleyiniz.
Teşekkür ederim hocam şuan indiriyorum inşallah bu sefer olucak

Son düzenleme:
Oyla:

1ncebay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Güncelleme
Cihazım
Mi 11 lite Glob
Konular
1
Hocam install de görünmüyor dowland i bı türlü bulamadım
Twrp var hocam bilgisayardan mi flaslamak gerekiyor birde hangi güncellemeyi yüklemem gerekiyor linkini bulup bana atabilirmisin ya da video linki varsa bana yardımcı olucak çok makbule geçer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam şuan indiriyorum inşallah bu s

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
İndirdiğiniz romu ana dizine taşıyın sonra twrp üzerinden açıp install seçeneği ile kurun

Oyla:

1ncebay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Güncelleme
Cihazım
Mi 11 lite Glob
Konular
1
Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bu işlemi bilgisayar üzerinden yapıyor olsak romu recovery yerine ota mi kullanmamız gerekiyor
Hayır. PC üzerinden cihaza fastboot rom atabilirsiniz, bilginiz var ise ve twrp destekliyorsa adb de kullanabilirsiniz. OTA güncellemeyi cihaz üzerinde bulanan güncelleyici üzerinden göstererek yapıyorsunuz, custom recovery olan cihazlarda büyük çoğunlukla bu işlem hata verdiğinden recovery rom öneriyoruz. Bu arada cihazınızın repairli olduğunu unutmuşum kusura bakmayın, Selcukiyet hocam mesajında hatırlatmış, kendisine teşekkür ediyorum, rom sonrası modem dosyasını flashlamanız gerek.

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
168
Kayıt silinir büyük ihtimalle ama modem dosyası değişiyor çünkü

Oyla:

Selifm0811

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim Uğuz
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Redmi Note 8 pro cihazında miui 12.5.5 sürümü var ve eskiden olan...güncelleme paketini seçin kısmı yok şu anda. Dolayısıyla en son paketi indir vs yapamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?

Oyla:
Üst Alt