- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi 11 Lite
- Meslek
- Bilgisayar Müh
- Konular
- 52
teşekkür ederim.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuyrun 13.0.11 modem dosyası.
teşekkür ederim.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuyrun 13.0.11 modem dosyası.
hocam bu modem dosyasını flashladıktan sonra telefon wifi görmüyor çözebilir misiniz?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuyrun 13.0.11 modem dosyası.
miui 13 miui 13 modem dosyasini yuklemegin lazim yoksa sorun cozulmezHocam bunu yükledim 13 e değişiklik olmadı sabırla 13 için yapacağınız modem dosyasını bekliyorum birde volte otomatik gelmiyor elle ayarlıyorum bunuda çözerseniz minnettar olurum.
Buda çalışmıyor maalesefLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirwlan sorunu sebebiyle yenisini hazırladım, umuyorum bu sefer sorun olmayacak.
Denedim hocam olmadı bende de. Endonezya 13.0.5 kullanıyorum.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirwlan sorunu sebebiyle yenisini hazırladım, umuyorum bu sefer sorun olmayacak.
Hocam 13.05 endonezya da 13.09 modem dosyası mı sorunsuz çalışıyor?13.0.9 sorunsuz çalışıyormuş, şimdilik oradan devam edelim, ihtiyaç olması halinde daha dikkatli hazırlarım
Öncelikle elinize emeğinize sağlık.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuyrun 13.0.11 modem dosyası.
Ayni sorun bende de var once arka kamera gitti sonra on kamera gitti birdaha imei atayim belki duzelir dedim sorunlar çözülmedi üstüne telefonda donmalar başladı. Çözümünü bulabildin mi?Arkadaşlar merhaba mi 11 lite cihazıma imeı attırdıktan sonra kamera ve flaşı kullanamıyorum. Sorunu araştırdığımda modem sorunu yüzünden olduğunu öğrendim ama bu en son modem sürümünü nerden bulurum ve nasıl yüklerim yardımcı olabilir misiniz?