Soru Mi 11 Lite Güncellemeler Hakkında

yunus25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
veli
Konular
27
merhabalar

Dün xiaomi mi 11 lite aldım. Telefondan memnunum ancak güncellemeler konusunda xiaomi bu modeli çok önemsemiyor gibi bir algı var gibi. Yani sonuçta mi serisi ve lite bile olsa redmi note 10 serisi kadar ilgilenilmesi gerekir diye düşünüyorum. Sizce bu modele güncellemeler geç mi gelecek hep ?

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Lite serisi öyle maalesef ama daha uzun güncelleme alacaksınız. En iyisi Custom ROM kurmak fonksiyon amacında.

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
merhabalar

Dün xiaomi mi 11 lite aldım. Telefondan memnunum ancak güncellemeler konusunda xiaomi bu modeli çok önemsemiyor gibi bir algı var gibi. Yani sonuçta mi serisi ve lite bile olsa redmi note 10 serisi kadar ilgilenilmesi gerekir diye düşünüyorum. Sizce bu modele güncellemeler geç mi gelecek hep ?
güncelleme 5G modeli için çıkmıştı zaten. 4G modeli içinde çıktı fakat henüz bölge olarak türkiyeye gelmedi.

yunus25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
veli
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım peki şuan bendeki sürüm 12.0.2.0. Bu sürümden sonra hiç güncelleme gelmedimi

uozma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
mi 11 lite
Konular
1
merhabalar

Dostum bende dün aldım kutudan şarjı çıktığında 50 idi yüzde 10 a kadar btirdim 6 saat şarj ettim ama bugün inanılmaz derece de şarjı hızlı bitti senin de böyle oldu mu ? sen kaç şarj şarj ettin ?

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
Dostum bende dün aldım kutudan şarjı çıktığında 50 idi yüzde 10 a kadar btirdim 6 saat şarj ettim ama bugün inanılmaz derece de şarjı hızlı bitti senin de böyle oldu mu ? sen kaç şarj şarj ettin ?
neden 6 saat sarj ettin? 3310 mu bu dostum? :D

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Pili fazladan şarj etme olayı yıllar önce bitti. Cihazınız %100 olduktan sonra çekebilirsiniz.

Pil birkaç hafta içinde tam kapasitesine çıkacaktır ancak pilin hızlı bitmesine kullandığınız uygulamalar veya MIUI'ın kendisi yol açmış olabilir.

Cihazınızı tam şarj edin ve %10'a kadar kullanın. Arada hiç şarj yapmayın. Daha sonrasında Ayarlar - Pil & performans - Pil istatistikleri kısmına girip bakın. En çok şarjınızı yiyen uygulamalar görünecektir.

Pil performansını artırmak için bu konuya bakabilirsiniz:
Ayrıca bilgisayardan Xiaomi ADB Fastboot Tools uygulaması ile gereksiz uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz. Silebilirsiniz de ama devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim lazım olursa hızlıca aktif edebilmeniz için.

uozma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
mi 11 lite
Konular
1
Pili fazladan şarj etme olayı yıllar önce bitti. Cihazınız %100 olduktan sonra çekebilirsiniz.

Pil birkaç hafta içinde tam kapasitesine çıkacaktır ancak pilin hızlı bitmesine kullandığınız uygulamalar veya MIUI'ın kendisi yol açmış olabilir.

Cihazınızı tam şarj edin ve %10'a kadar kullanın. Arada hiç şarj yapmayın. Daha sonrasında Ayarlar - Pil & performans - Pil istatistikleri kısmına girip bakın. En çok şarjınızı yiyen uygulamalar görünecektir.

Pil performansını artırmak için bu konuya bakabilirsiniz:
Ayrıca bilgisayardan Xiaomi ADB Fastboot Tools uygulaması ile gereksiz uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz. Silebilirsiniz de ama devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim lazım olursa hızlıca aktif edebilmeniz için.
acaba telefonda bir arıza varmıdır pil istatiklerinde yüzde 45 google play hizmetleri yemiş anlayamadım telefonda mı sıkıntı google la alakalı mı ?

Üst Alt