Mod Mi 11 Lite(Courbet) Modem Dosyaları

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Dün akşam yükledim hocam silinmiyor.14.0.4 yükledim ve modemini attım problem çıkartmadı.
EU Rom mu tavsiye edersiniz yoksa Global mi hocam? 14.0.4 modemi yükleyince kamera sorunu oldu mu? Şuan Global 14.0.4 yüklü modemide yükledim herşey aktif çalışıyor. EU Romda herhangi bir sorun var mı?

arifesat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif Esat
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Meslek
Öğrenci
Konular
3
EU Rom mu tavsiye edersiniz yoksa Global mi hocam? 14.0.4 modemi yükleyince kamera sorunu oldu mu? Şuan Global 14.0.4 yüklü modemide yükledim herşey aktif çalışıyor. EU Romda herhangi bir sorun var mı?
14.0.4 yükledim bende çok fazla takılma oldu o yüzden 13.0.11'e döndüm. İkisi de kamerada falan sorun yaratmıyor modem atınca ama şu an telefon konuşma sırasında 4.5G'den 2G'ye düşüyor onu çözemedim. Bunun haricinde EU Rom güzel.

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
27
14.0.4 yükledim bende çok fazla takılma oldu o yüzden 13.0.11'e döndüm. İkisi de kamerada falan sorun yaratmıyor modem atınca ama şu an telefon konuşma sırasında 4.5G'den 2G'ye düşüyor onu çözemedim. Bunun haricinde EU Rom güzel.
yok hocam bayadır kullanıyorum romu bir sıkıntı yok gayet iyi. Hatta EU rom kuracaktım sıkıntı çıkarmıyor diye globalde kalsın dedim.

arifesat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif Esat
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Meslek
Öğrenci
Konular
3
yok hocam bayadır kullanıyorum romu bir sıkıntı yok gayet iyi. Hatta EU rom kuracaktım sıkıntı çıkarmıyor diye globalde kalsın dedim.
Ben de telefonla konuşurken sorun yaşıyorum çözemedim, hem konuşma kalitesi çok düşük hem internet bağlantısı kesiliyor. Muhtemelen Global Endonezya'ya geçeceğim. Bu problem olmasa gayet iyiydi.

Üst Alt