Mod Mi 11 Lite(Courbet) Modem Dosyaları

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
mi 11 lite cihazıma imei attığımdan beri 2 ay geçti daha düne kadar hiçbir sorun yokken dünden beri kamera çalışmıyor. ne arka kamera ne ön kamera hiçbir şekilde açılmıyo siyah ekranda kalıyor. 13.0.8 sürümünü kullanıyorum bir anda böyle bir sorun çıkmasının nedeni nedir. ilk sayfadaki işlemi yaptığımızda sorun çözülüyor mu
13.0.8 sürümüyle bir çok kişi kamera problemi yaşamaya başladı. Eski sürüme de dönülse, modem de yüklense sorun çözülmüyor. Muhtemelen 13.0.8 güncellemesi kamerada bir şeyleri bozuyor.

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Bir de

Bu modern atma terinini de yeni duydum bazı sıkıntılar sonucu çıkarılan orjinalinel romlar mı bunlar rootsuz telefona atılabiliyor muyuz
Modem dosyasının yüklenmesi için cihazın bootloader kilidinin açık olması gerekiyor. Mi 11 t için yok maalesef

mahoagaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
mi band 4
Konular
0
13.0.8 sürümüyle bir çok kişi kamera problemi yaşamaya başladı. Eski sürüme de dönülse, modem de yüklense sorun çözülmüyor. Muhtemelen 13.0.8 güncellemesi kamerada bir şeyleri bozuyor.

nasıl halledicez bu sorunu peki. şuan çalışıyorum akşam gidincem konunun ilk sayfadasındaki modemi yüklemeyi düşümüyodum

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
nasıl halledicez bu sorunu peki. şuan çalışıyorum akşam gidincem konunun ilk sayfadasındaki modemi yüklemeyi düşümüyodum
13.0.8le kamerası bozulanlar çözüm bulamadı. Konunun hepsini okursanız göreceksiniz. Yine de modem dosyasını deneyin tabi.

07frkgkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi5
Konular
3
13.0.8le kamerası bozulanlar çözüm bulamadı. Konunun hepsini okursanız göreceksiniz. Yine de modem dosyasını deneyin tabi.
İmei siz telefonlar piyasaya göre daha uygun ama böyle riskler var galiba

mahoagaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
mi band 4
Konular
0
hocam dün modemi dosyasını deneyemedim. şantiyeden fotoğraf istediler unutup kamerayı açtım ve sorunsuz bi şekilde çalışıyordu kamera. dün asla çalışmayan kamera bugün çalışıyordu. anlam veremedim

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
hocam dün modemi dosyasını deneyemedim. şantiyeden fotoğraf istediler unutup kamerayı açtım ve sorunsuz bi şekilde çalışıyordu kamera. dün asla çalışmayan kamera bugün çalışıyordu. anlam veremedim

Hazır kamera çalışıyorken 13.0.8 öncesindeki bir sürüme geçin derim. Yoksa bir süre sonra kamera kalıcı olarak bozulabilir.

murat2258

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
1
Bildiğiniz üzere işlem yapılmış Mi 11 Lite cihazlarda kamerada AI modu ve gece modu çalışmıyor. Aşağıdaki modem dosyaları
AI modu ve gece modu sorununu çözüyor.

Endonezya 12.5.3 Romu için:

Global 12.5.4 Romu için:

Global 12.5.8 Romu için:

Miui 13 için(Global 13.0.3 ve 13.0.8'de çalıştığı doğrulandı):

Tüm dosyaların şifresi: haberservis.com

Kurulum

1-
Telefon güç ve ses kısma tuşlarına basılarak bootloader ekranına alınır.

2-Orjinal kabloyla windows bilgisayara bağlanır.

3-Bilgisayara indirilen modem rar dosyası açılır ve klasöre çıkarılır.

4-Klasör içinde bulunan çalıştır isimli dosyaya çift tıklanır ve işlemin tamamlanması beklenir.

5-İşlem tamamlandığında bilgisayarda herhangi bir tuşa basılır ve telefon yeniden başlar.

İşlem tamam 👍🏼

Modem dosyalarını hazırlayan seyranli arkadaşımıza teşekkür ederim, resmen cihazın kurtarıcısı oldu. Yeni hazırlanan modem dosyaları oldukça konuya ekleyeceğim.
Merhaba Endonezya 13
Bildiğiniz üzere işlem yapılmış Mi 11 Lite cihazlarda kamerada AI modu ve gece modu çalışmıyor. Aşağıdaki modem dosyaları
AI modu ve gece modu sorununu çözüyor.

Endonezya 12.5.3 Romu için:

Global 12.5.4 Romu için:

Global 12.5.8 Romu için:

Miui 13 için(Global 13.0.3 ve 13.0.8'de çalıştığı doğrulandı):

Tüm dosyaların şifresi: haberservis.com

Kurulum

1-
Telefon güç ve ses kısma tuşlarına basılarak bootloader ekranına alınır.

2-Orjinal kabloyla windows bilgisayara bağlanır.

3-Bilgisayara indirilen modem rar dosyası açılır ve klasöre çıkarılır.

4-Klasör içinde bulunan çalıştır isimli dosyaya çift tıklanır ve işlemin tamamlanması beklenir.

5-İşlem tamamlandığında bilgisayarda herhangi bir tuşa basılır ve telefon yeniden başlar.

İşlem tamam 👍🏼

Modem dosyalarını hazırlayan seyranli arkadaşımıza teşekkür ederim, resmen cihazın kurtarıcısı oldu. Yeni hazırlanan modem dosyaları oldukça konuya ekleyeceğim.
Merhaba arkadaşlar benim cihazım mi 11 lite 4g ön kameram çalışmıyor on kamerayi açtığımda arka kamera gösteriyor arka kamera ile 3 resim çektiğimde kamera durduruldu hatası alıyorum ön kamera değişimi yaptık yine aynı sorun var arka kamerada video çekiyorum sorunsuz çekim yapabiliyor cihazımda global rom yüklüydü Endonezya romu attık yine aynı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-11-17-42-17-941_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-11-11-17-42-17-941_com.android.settings.jpg
    241,3 KB · Görüntüleme: 4

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
sürüm değiştirmede imei gidiyor değil mi hocam
İmei gitmez. Romu yükledikten sonra bilgisayara bağlayıp modem dosyası yüklemeniz gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Endonezya 13

Merhaba arkadaşlar benim cihazım mi 11 lite 4g ön kameram çalışmıyor on kamerayi açtığımda arka kamera gösteriyor arka kamera ile 3 resim çektiğimde kamera durduruldu hatası alıyorum ön kamera değişimi yaptık yine aynı sorun var arka kamerada video çekiyorum sorunsuz çekim yapabiliyor cihazımda global rom yüklüydü Endonezya romu attık yine aynı
Konudaki modem dosyası arka kameranın durduruldu sorununu çözebilir. Ama ön kamera sorunu belli ki donanımsal.

Üst Alt