- Adım
- oğuz
- Cihazım
- mi4
- Konular
- 0
IMEI repair yapılmış hocamCihazınızın kimliği orjinal mi yoksa değiştirilmiş mi?
IMEI repair yapılmış hocamCihazınızın kimliği orjinal mi yoksa değiştirilmiş mi?
İşlem yapılan mi 11 litelarda volte çalışmıyor hocam, ondan 3g'ye düşüyor. Hat seçimini *#*#4636#*#* yapıp yalnızca 4g yaparsanız Volte çalışıyor ama yalnızca 4g olduğu için bazı yerlerde telefona hiç ulaşılamıyor.IMEI repair yapılmış hocam
hocam miui sürümünüz nedir ve güncel hazırladığım modem dosyasını kullanıyor musunuz?hocam mi 11 lite telefonlarda son global sürümde arama esnasında 4.5g den 3g ye geçmeye bir çözüm var mıdır acaba?
Bugün MIUI 13.0.9.0 Global sürümü gelmiş bunun için modem dosyası gelir mi ?Bildiğiniz üzere işlem yapılmış Mi 11 Lite cihazlarda kamerada AI modu ve gece modu çalışmıyor. Aşağıdaki modem dosyaları
AI modu ve gece modu sorununu çözüyor.
Endonezya 12.5.3 Romu için:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Global 12.5.4 Romu için:
Global 12.5.8 Romu için:
Miui 13 için(Global 13.0.3 ve 13.0.8'de çalıştığı doğrulandı):
Tüm dosyaların şifresi: haberservis.com
Kurulum
1- Telefon güç ve ses kısma tuşlarına basılarak bootloader ekranına alınır.
2-Orjinal kabloyla windows bilgisayara bağlanır.
3-Bilgisayara indirilen modem rar dosyası açılır ve klasöre çıkarılır.
4-Klasör içinde bulunan çalıştır isimli dosyaya çift tıklanır ve işlemin tamamlanması beklenir.
5-İşlem tamamlandığında bilgisayarda herhangi bir tuşa basılır ve telefon yeniden başlar.
İşlem tamam
Modem dosyalarını hazırlayan seyranli arkadaşımıza teşekkür ederim, resmen cihazın kurtarıcısı oldu. Yeni hazırlanan modem dosyaları oldukça konuya ekleyeceğim.
13.0.8.0 sürümü hocam. modem dosyasını bu konudan indirdimhocam miui sürümünüz nedir ve güncel hazırladığım modem dosyasını kullanıyor musunuz?
eğer uyumsuzluk var ise hazırlayabilirim hocam.Bugün MIUI 13.0.9.0 Global sürümü gelmiş bunun için modem dosyası gelir mi ?
hocam sorun qcn sorunu gibi duruyor. bu sorunu yaşamayan bir telefondan qcn yedeği alırsanız sorununuzun düzeleceğini düşünüyorum.13.0.8.0 sürümü hocam. modem dosyasını bu konudan indirdim