- Adım
- muarruf
- Cihazım
- mi a1
- Konular
- 1
Teşekkürler hocam
Herhangi bir gelişme var mı hocam mi 14 için.globalde camera çalışmıyor mi eu rom da ise tüm fonksiyonlar çalışıyor ama ana kamera çekimi çok kötü.tesekkur ederim şimdidenTabi hocam, bu haftadan sonra zaman bulabilirim sanırım
3 farklı romda bu modem dosyalarını denedim ama kamera ile ilgili problemlerim hala devam ediyor arka kamera bazen çalışiyor on kameraya geçiş yapıyor ama tekrar arka kameraya geçiş yapamıyor. Video çekmede bazen sıkıntı çıkıyor. Verimli bir şekile kamera kullanamıyoruz yok mu bir çözümüBildiğiniz üzere işlem yapılmış Mi 11 Lite cihazlarda kamerada AI modu ve gece modu çalışmıyor. Aşağıdaki modem dosyaları
AI modu ve gece modu sorununu çözüyor.
Endonezya 12.5.3 Romu için:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Global 12.5.4 Romu için:
Global 12.5.8 Romu için:
Global 13.0.3 Romu için:
Global 13.0.9 Romu için:
Tüm dosyaların şifresi: haberservis.com
Kurulum
1- Telefon güç ve ses kısma tuşlarına basılarak bootloader ekranına alınır.
2-Orjinal kabloyla windows bilgisayara bağlanır.
3-Bilgisayara indirilen modem rar dosyası açılır ve klasöre çıkarılır.
4-Klasör içinde bulunan çalıştır isimli dosyaya çift tıklanır ve işlemin tamamlanması beklenir.
5-İşlem tamamlandığında bilgisayarda herhangi bir tuşa basılır ve telefon yeniden başlar.
İşlem tamam
Modem dosyalarını hazırlayan seyranli arkadaşımıza teşekkür ederim, resmen cihazın kurtarıcısı oldu. Yeni hazırlanan modem dosyaları oldukça konuya ekleyeceğim.
Elimde hiçbir yedek yok maalesef hocam. Başka çözüm yok mu?Hocam efs yedeğiniz varsa orijinale dönüp deneyin, kamera sorunu yine devam edecektir diye düşünüyorum. Çünkü modemin kamera kısımları zaten orijinal modeme ait.