Çözüldü Mi 11 Lite (Courbet) Global Stabil V12.5.8.0 RKQMIXM Enhanced yurt dışı telefon

Sahip 61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
5
Arkadaşlar telefonum yurt dışı ımeı kayıtsız şuan itibariyle,cihazda Global Stabil V12.5.8.0 RKQMIXM room var benim cihaza nasıl Mi 11 Lite (Courbet) Global Stabil Beta (Mi Pilot) V13.0.2.0 SKQMIXM yüklerim yüklersem sıkıntı yaşatırmı. Yeni tam sürüm çıkınca güncelleme yapabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum.

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
V13.0.2 android 12 romu. Bence telefonun kayıt işlemini yaptırmadan geçmeyin sonra sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Arkadaşlar telefonum yurt dışı ımeı kayıtsız şuan itibariyle,cihazda Global Stabil V12.5.8.0 RKQMIXM room var benim cihaza nasıl Mi 11 Lite (Courbet) Global Stabil Beta (Mi Pilot) V13.0.2.0 SKQMIXM yüklerim yüklersem sıkıntı yaşatırmı. Yeni tam sürüm çıkınca güncelleme yapabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum.
Mi Pilot roma neden geçmek istiyorsunuz? Bu rom kararsız beta tester romu, romda sorun oluşursa soruna çözüm üretebilecek misiniz? Global versiyonu yayınlandığında cihazınıza yükleyebilirsiniz. Repair işleminden sonra da güncelleme yapabilirsiniz ancak her güncelleme sonrası modem flashlamanız gerekecek.

Sahip 61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Pilot roma neden geçmek istiyorsunuz? Bu rom kararsız beta tester romu, romda sorun oluşursa soruna çözüm üretebilecek misiniz? Global versiyonu yayınlandığında cihazınıza yükleyebilirsiniz. Repair işleminden sonra da güncelleme yapabilirsiniz ancak her güncelleme sonrası modem flashlaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıklamanız için teşekkür ederim,bu telefonda yeniyim ne nasıl yapılır anlamında bilgi almak ve öğrenmek için yazıyorum.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıklamanız için teşekkür ederim,bu telefonda yeniyim ne nasıl yapılır anlamında bilgi almak ve öğrenmek için yazıyorum.
Rica ederim hocam, tahminimce bu ay içerisinde miui 13 rom gelecektir, o zaman sorunsuz bir güncelleme yapabilirsiniz, rom geldiğinde forumda konusu açılacaktır.

Sahip 61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim hocam, tahminimce bu ay içerisinde miui 13 rom gelecektir, o zaman sorunsuz bir güncelleme yapabilirsiniz, rom geldiğinde forumda konusu açılacaktır.
cihazım kayıtlı değil miui 13 geldimi yükleme yaptıktan sonra kayıt yaptırmada sorun olur mu yok sa güncellemeyi yapmadan önce kayıt yaptırmak mı gerekir acaba.

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
cihazım kayıtlı değil miui 13 geldimi yükleme yaptıktan sonra kayıt yaptırmada sorun olur mu yok sa güncellemeyi yapmadan önce kayıt yaptırmak mı gerekir acaba.
Bu cihaz için android 11'de kayıt bulundu, onda da kameranın gece modu mor çekiyor ve AI modu çalışmıyor. Miui 13, android 12 ile geleceği için başta bekleyip yorumlara bakmakta fayda var. Sorunsuz modem dosyası çıkarırlarsa istediğiniz gibi miui 13'e geçersiniz

Üst Alt