- Adım
- Levent İSTEM
- Cihazım
- 11 lite 5g ne
- Konular
- 1
Merhaba,
Cihaz: Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE (global)
Sorun nasıl başladı?
Dün şarjım çok düşüktü. Kapanmadan önce ekranda 30 saniyelik geri sayım çıktı. Geri sayım 7. saniyedeyken telefonu şarja taktım ama birkaç saniye sonra tamamen kapandı ve o andan beri hiç açılmadı.
Bu kapanma benzeri durumu geçmişte birkaç kez yaşamıştım; çok sayıda deneme sonrası açılabilmişti. Bu kez hiçbir denemede tepki vermiyor.
Mevcut belirtiler:
- PC’ye bağlayınca “bağlantı tak-çıkar” sesi geliyor; arka planda bir şeyler oluyor gibi ama ekran tamamen siyah.
- Aygıt Yöneticisi cihazı Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM5) olarak görüyor.
- Fiziksel darbe yok; kapanma düşük şarjda şarja takma sırasında oldu.
Cihazı tekrar açmak/çalışır hale getirmek için öneri ve yönlendirme rica ederim.
Teşekkürler.
Cihaz: Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE (global)
Sorun nasıl başladı?
Dün şarjım çok düşüktü. Kapanmadan önce ekranda 30 saniyelik geri sayım çıktı. Geri sayım 7. saniyedeyken telefonu şarja taktım ama birkaç saniye sonra tamamen kapandı ve o andan beri hiç açılmadı.
Bu kapanma benzeri durumu geçmişte birkaç kez yaşamıştım; çok sayıda deneme sonrası açılabilmişti. Bu kez hiçbir denemede tepki vermiyor.
Mevcut belirtiler:
- PC’ye bağlayınca “bağlantı tak-çıkar” sesi geliyor; arka planda bir şeyler oluyor gibi ama ekran tamamen siyah.
- Aygıt Yöneticisi cihazı Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM5) olarak görüyor.
- Fiziksel darbe yok; kapanma düşük şarjda şarja takma sırasında oldu.
Cihazı tekrar açmak/çalışır hale getirmek için öneri ve yönlendirme rica ederim.
Teşekkürler.