Öğrendiğim kadarıyla türkiyede satışa sunulmayacakmış
23 Haziran 2021 Cevaplar: 2 Öğrendiğim kadarıyla türkiyede satışa sunulmayacakmış Ekli dosyalar Screenshot_2021-06-23-15-43-48-313_com.instagram.android.jpg 289 KB · Görüntüleme: 31 Genişletmek için tıkla ...
S SerseristyLe Uzman Üye Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Gökhan Cihazım Mi 10 T Yaş 54 Konum İstanbul Katılım 4 Aralık 2017 Konular 44 Mesajlar 2.559 Çözümler 9 Tepkime puanı 914 Puanları 178 23 Haziran 2021 #2 ProYasinn' Alıntı: Öğrendiğim kadarıyla türkiyede satışa sunulmayacakmış Genişletmek için tıkla ... Hiç şaşırmadım 5g uzun Bir süre Türkiye'de aktif olmaz sırf 5g için düşünenleri kendileri kurtarmış benim görüşüm
ProYasinn' Alıntı: Öğrendiğim kadarıyla türkiyede satışa sunulmayacakmış Genişletmek için tıkla ... Hiç şaşırmadım 5g uzun Bir süre Türkiye'de aktif olmaz sırf 5g için düşünenleri kendileri kurtarmış benim görüşüm
P ProYasinn Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yasin Cihazım Xiaomi 13 Meslek Öğrenci Konum İstanbul Katılım 17 Eylül 2018 Konular 61 Mesajlar 1.025 Çözümler 3 Tepkime puanı 423 Puanları 98 23 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SerseristyLe' Alıntı: Hiç şaşırmadım 5g uzun Bir süre Türkiye'de aktif olmaz sırf 5g için düşünenleri kendileri kurtarmış benim görüşüm Genişletmek için tıkla ... Bir yönden haklısınız ama geleceğe yatırım için 5g düşünen ya da işlemcisi için düşünenler vardı bana göre yanlış karar vermişler
SerseristyLe' Alıntı: Hiç şaşırmadım 5g uzun Bir süre Türkiye'de aktif olmaz sırf 5g için düşünenleri kendileri kurtarmış benim görüşüm Genişletmek için tıkla ... Bir yönden haklısınız ama geleceğe yatırım için 5g düşünen ya da işlemcisi için düşünenler vardı bana göre yanlış karar vermişler