Yardım Mi 11 Lite 4G Yazılım Çöktü

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
Selamlar,

Mi 11 Lite 4G modeli kullanıyorum. İçerisinde global kararlı sürüm vardı. Eu rom yükledim ancak yükledikten sonra bir kere açıldı ve daha sonra yeniden başladı kendi kendine ondan sonra cihaz açılmamaya başladı. Orjinal recovery'e döndü ve fastboot ile yazılım yüklemeye çalışıyorum. Endonezya romunu denedim sorunsuz yüklüyor ancak cihaz açılmıyor. Ücretli olarak cihaza yazılım atıp muhtemelen imei de uçtu imei yükleyecek arkadaşlar ücret bilgisi ile ulaşabilirse sevinirim. Şu an telefon kapalı olduğu için whatsapp veya telegram erişimim mevcut değil.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
hocam özelden teamwiewer id ve şifreyi gönderin bir bakayım imei işini bilmem de cihazı çalısır hale getirmeye calısayım

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
Teşekkür ederim hocam hemen iletiyorum.

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Cihaza rom sonrasında modem dosyası yüklemeniz lazım. Ondan açılmıyor.

veysi6262

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
lenovo a7000
Konular
0
cihaz açıldı şebeke geldi eu rom yüklendi yedekler alındı şebeke problemi yok zaten yüklüymüş
merhaba,nasıl yaptınız yöntemi söylerseniz ben de deneyeyim. wipe data yaptım modem dosyaları gitti. eng rom yükledim orada da efs leri resetlediğim için, şimdi hangi romu yüklesemde nv data hatası veriyor. anlatmak zor derseniz ben de teamviewer ile yardım alabilirim. teşekkürler.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
merhaba,nasıl yaptınız yöntemi söylerseniz ben de deneyeyim. wipe data yaptım modem dosyaları gitti. eng rom yükledim orada da efs leri resetlediğim için, şimdi hangi romu yüklesemde nv data hatası veriyor. anlatmak zor derseniz ben de teamviewer ile yardım alabilirim. teşekkürler.
efs yi nasıl resetlediniz hocam

veysi6262

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
lenovo a7000
Konular
0
efs yi nasıl resetlediniz hocamönce wipe data yaparak sonra da eng rom yükleyip minimal adb ile block silme kodlaarı ile. sonrasında endonezya romunu yüklerken mi flassh ta bootloader kilitle ve kur işaretli kalmış. şu an telefon kilitli olduğu için modem dosyası da atamıyorum :(

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
hayırlısı olsun papazı bulmuşsunuz hocam H.kadioglu hocam sizin işinizi çözecektir forumda ücretli destek bölümü var oradanda çözüm alabilirsiniz yetkili hesap işlemi gerekiyor

veysi6262

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
lenovo a7000
Konular
0
hayırlısı olsun papazı bulmuşsunuz hocam H.kadioglu hocam sizin işinizi çözecektir forumda ücretli destek bölümü var oradanda çözüm alabilirsiniz yetkili hesap işlemi gerekiyor
özel konuşma başlatmak yerine aşağıdaki linke tıklayın diyor ama bu bölüme giriş izininz yok gibi bir hata geliyor.

Üst Alt