- Adım
- Night
- Cihazım
- mi 11 lite
- Konular
- 2
Twrp yi kurdum menüsüne nasıl gireceğiz
Twrp kurduğunuz anda cihazınız twrp ekranında açılır. Menü derken neyi kastettğiniz şeyi söylerseniz yardımcı olabiliriz.Twrp yi kurdum menüsüne nasıl gireceğiz
Tamam ilk kurduğumda açılıyor sonra twrp den çıkıyorum tekrar girmek istediğimde nerdeyse tüm kombinasyonları denedim ancak twrp ye giriş yapamadım hangi tuş kombinasyonu ile twrp açılıyorTwrp kurduğunuz anda cihazınız twrp ekranında açılır. Menü derken neyi kastettğiniz şeyi söylerseniz yardımcı olabiliriz.
Magisk yüklü cihazda ilk twrp kurduğumda magisk kurmuştum ancak ses arttırma ve güö tuşuna basılı tuttuğumda twrp yerine miuı ın recovery moduna giriyorNightLight3475, Twrpye giriş yaptıktan sonra magisk yükleyin ki kalıcı olsun...
Güç+ Ses arttırma tuşu beraber basın..
Magisk 23 zip dosyasını indirip telefon ana bölüme atıp twrp installden direk yükleyin...
Ana Başlık - Magisk Tüm Sürümler İndirme Bağlantısı
Magisk yükleme/kaldırma dosyaları. Kurulum v22.0 sonrası sürümler için ait apk dosyasını yükleyiniz. v21.4 öncesi sürümler için yüklemek/kaldırmak istediğiniz Magisk sürümünü TWRP üzerinden yükleyiniz. Magisk v27.0 apk Magisk v26.4 apk Magisk v26.3 apk Magisk v26.2 apk Magisk v26.1 apk...forum.miuiturkiye.net
zip dosyası attığınızdan emin olunhocam twrp yükmledim ama deplama alanına romu atamıyorum salt okunur diyor çözüm bilen varmı
Ben win7 de gönderemedim. Win10 bilgisayardan gönderebildim.hocam öncelikle zip dosyası bilgisayarda daha önceleri redmi note 7 kullanıyordum onda böyle sorun olmuyor du. şimdi wipe ve format data yaptım sd kartım yok telefonu kablo ile bilgisayar bagladıgımda indirdiğim dosyayı gönderemiyorum. mi flash ile fassbot kurayım dedim onda da error dedi. yüklemedi twrp yüklü ama telefonda
ayrıca, geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama ve usb üzerinden yükle açık mı?Ben win7 de gönderemedim. Win10 bilgisayardan gönderebildim.
Bilgisayar telefonu görüyor mu? mtp enable disable denediniz mi?
pbrp mi 11 lite için olanı bulamadım ama yardımcı olurmusunuz?zip dosyası attığınızdan emin olun
ve PBRP öneriyorum
elimde win7 bilgisayar var geliştirici seçenekleri açık değil çünkü sistem yok açılınca direk fastboot yada twrp girebiliyorumBen win7 de gönderemedim. Win10 bilgisayardan gönderebildim.
Bilgisayar telefonu görüyor mu? mtp enable disable denediniz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca, geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama ve usb üzerinden yükle açık mı?