Yardım Mi 11 lite 4g nv data hatasi

mmczaza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
4
Çözüldü.!

Bootloder kilitlemek amacı ile yazılım yükleyip kilitledim ve ben yazılımcıyim normalde poco mi 14t pro mi 11 ultra redmi note 7 vs bı sürü telefon kullandım hiç birinde böyle bir şey görmedim yani ilk defa bir Xiaomi telefonda stock rom yüklerken telefon kurulum ekranında iken kapanıp recovery moda girip nvdata hatası veriyor böyle bir şey ilk defa gördüm acaba yüklediğim yazılımda modem dosyası eksik miydi ondan mı kaynaklı bilmiyorum modem dosyası flashlanmasi gerekiyor ama kilitli olduğu için bunu ben yapamiyorum telefoncuya götürüp içini açtırıp da direnç ile yazılım yüklemeyi de istemiyorum. Yetkili hesabı olan var mı kilidimi açmaya yardım edecek.
Sadece yetkili hesabı olan birisi ile irtibata geçmek için böyle bir forum yayınladım.

Mi PC suite ile de denedim onu tam anlamadım o şekilde recovery üzerinden yazılım yüklemeyi başarıp da telefonu kurtaran olmuş ama onu da çözemedim bende hata verdi

Sorunu hallettim çözümü ise oldukça basitmiş.

Mi PC suite ile en son yüklediğim yazılımı buldum ve onun recovery ile yüklenen yazılımı indirip PC suite ile yüklemeye çalıştım bir kaç kez hata verdi sonra nasıl oldu ise kendi kendine yükledi ve telefon açıldı.

Kilitli bir şekilde açıldı WhatsApp için bu kadar uğraşacağımi bilseydim rootlardim ve bootloder açık olduğunu wp üzerinden gizlerdim en azından 3 gün uğraşmazdim bununla

Aynı sorunu yaşayan olursa eğer hangi yazılım yüklü ise aynı sürüm ile PC suiteden yüklemeyi denesinler ama unutmayın fastboot yazan degil recovery yazan yazılım olmalı.

PC suite hatası diye düşünüyorum bir kaç kez hata verebilir sonra yükleniyor kendiliğinden şaşırtıcı bir şekilde hallettim nasıl olduğunu bende tam olarak anlamış değilim normal şartlarda yetkili hesap olmadan açılması imkansız gibi duruyordu

Uygulama sürümü olarak Pc suite mi 3.0 denedim olmadı 3.2 denedim o olmuştu.

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Modem yüklemeden kilit kapatmışsınız. Bu sebeple brick olmuş. Kilidi açtığınız hesap cihazda halen duruyorsa mi flash ile beklemeden kilit açıp rom ve modem yükleyebilirsiniz. Eğer yoksa geçmiş olsun yüksek masraf var şuanda yetkili hesap gerekiyor.

mmczaza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef cihazda daha önce kilit açılırken hangi hesap kullanıldı bilmiyorum bu sebeple yetkili hesapli birinden yardım istiyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Malesef cihazda daha önce kilit açılırken hangi hesap kullanıldı bilmiyorum bu sebeple yetkili hesapli birinden yardım istiyorum
arka kapak açıp edl moda alabilriseniz biz uzaktan yaparız. Ama kapak açmak şart çünkü edl ye alma servisleri kapalı.

Üst Alt