Soru Mi 11 lite 4g hyperOS

Skyloud

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Meslek
Öğrenci
Konular
10
HyperOS Duyurulduğunda hep kapak fotoğraflarında mi 11 lite 4g görüyordum. Güncelleme listelerinde hep vardı. Ama mi 11 lite 4g den önce çıkan modellere bile güncelleme geldi buna gelmedi. Mi 11 serisinin hepsine geldi mi 11 lite 4g ye gelmedi. Herhangi bir bilgisi olan varmı gelicekmi yoksa listeden çıkartıldımı?

basri10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
a
Cihazım
mi 11 lte
Konular
4
HyperOS Duyurulduğunda hep kapak fotoğraflarında mi 11 lite 4g görüyordum. Güncelleme listelerinde hep vardı. Ama mi 11 lite 4g den önce çıkan modellere bile güncelleme geldi buna gelmedi. Mi 11 serisinin hepsine geldi mi 11 lite 4g ye gelmedi. Herhangi bir bilgisi olan varmı gelicekmi yoksa listeden çıkartıldımı?
Bende aynı soruyu merak ediyorum ama son zamanlarda gelmicek diye xaomi sacurutiy sitesinde yazıyor onun dışında hyberos tabanlı romlar var mı 11 lite 4g için tabi bulabilirsek sizde varmı

Skyloud

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef bir bilgim yok. Hiç görmedim

muradify

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi 9
Konular
1
selamlar

telefonumun ne ön ne arka kameraları çalışmıyor ama diğer hiçbir donanımda sorun yok. konuda belitilen dosyayı yükledim yada sanırım yükleyebildim ama birşey değişmedi. bu kameraları düzeltmenin bir yolu var mı? telefon hafif güzel hızlı vazgeçmek de istemiyorum ama böyle de olmuyor. teşekkürler

Muhammedvea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhamməd
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Konular
0
Kaç mi 11 Lite 4G HyperOs gelecek diye bekliyorum ama çıkmıyor custom rom aradım bulamadım bulan dosya olarak eklese sevinirim

Üst Alt