Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazı aç kapa yaptım baya formatlama ve rom yüklemekten çekiniyorum şuan açıkçası verilerimi daha yedeklemedimCihazı kapa aç yapalım, düzelmezse formatlamak gerekebilir veyahut yeni rom yüklemek. Tüm bunlara rağmen gelmezse maalesef donanımsal arıza var demektir.
Cihazı aç kapa yaptım baya formatlama ve rom yüklemekten çekiniyorum şuan açıkçası verilerimi daha yedeklemedim
Güç tuşu çalışıyor da bi tek parmak izi okuyucu gitti. Tuşu değiştirirsem tekrar sorun çıkarırmı aynı şekildeBu cihazda maalesef kronik sorun. Donanımsal olarak gidiyor. Güç tuşu 150 lira civarına satılıyor, değiştirmesi de zor değil. Çok sıkıntı yapmayın
Ben 1 kere değiştirdim sorun tekrarlamadı. Bir anket yapılmıştı, bu sorunu yaşayanların %75'i 1 kere değiştirmiş sorun çözülmüş. %25'i 2 yada daha fazla değiştirmiş.Güç tuşu çalışıyor da bi tek parmak izi okuyucu gitti. Tuşu değiştirirsem tekrar sorun çıkarırmı aynı şekilde![]()
Hocam parmak izini çözdük de şuan kamera sorun çıkarmaya başladıBen 1 kere değiştirdim sorun tekrarlamadı. Bir anket yapılmıştı, bu sorunu yaşayanların %75'i 1 kere değiştirmiş sorun çözülmüş. %25'i 2 yada daha fazla değiştirmiş.