- Adım
- Salih
- Cihazım
- k20 pro
- Konular
- 1
Arkadalar mi 11 çin versiyonu kilidini açtıktan sonra miflash ile global rom yükliyeyim dedim bir kaçtane denedim rom yüklemedi bir tanesinde yüklemeye başladı ve çok uzun sürdü 20 dk falan uzun sürünce yüklemiyor zannettim ve iptal edeyim dedim proğram üzerinde iptal edemedim bende telefonun kablosınu pc den çıkardım telefon kapan ve daha açılmadı .
ses kısma power tuşu ve ses yükseltme ower tuşlarına bastım ama hiç bi görüntü ekrana getiremedim yablız telefonu pc ye bağlayınca pc telefou görüyor nasl ouyor anlamadım
Miflash açıyorum orda da telefonu görüyor ama fastbot modundamı görüyor onu bilmiyorum COM4 den bağlı diyor yine rom yüklemeye çalışıyorum hep eror veriyor.
ses kısma power tuşu ve ses yükseltme ower tuşlarına bastım ama hiç bi görüntü ekrana getiremedim yablız telefonu pc ye bağlayınca pc telefou görüyor nasl ouyor anlamadım
Miflash açıyorum orda da telefonu görüyor ama fastbot modundamı görüyor onu bilmiyorum COM4 den bağlı diyor yine rom yüklemeye çalışıyorum hep eror veriyor.