Yardım mi 11 ekran sorunu

slhkose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
k20 pro
Konular
1
Arkadalar mi 11 çin versiyonu kilidini açtıktan sonra miflash ile global rom yükliyeyim dedim bir kaçtane denedim rom yüklemedi bir tanesinde yüklemeye başladı ve çok uzun sürdü 20 dk falan uzun sürünce yüklemiyor zannettim ve iptal edeyim dedim proğram üzerinde iptal edemedim bende telefonun kablosınu pc den çıkardım telefon kapan ve daha açılmadı .
ses kısma power tuşu ve ses yükseltme ower tuşlarına bastım ama hiç bi görüntü ekrana getiremedim yablız telefonu pc ye bağlayınca pc telefou görüyor nasl ouyor anlamadım
Miflash açıyorum orda da telefonu görüyor ama fastbot modundamı görüyor onu bilmiyorum COM4 den bağlı diyor yine rom yüklemeye çalışıyorum hep eror veriyor.

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Arkadalar mi 11 çin versiyonu kilidini açtıktan sonra miflash ile global rom yükliyeyim dedim bir kaçtane denedim rom yüklemedi bir tanesinde yüklemeye başladı ve çok uzun sürdü 20 dk falan uzun sürünce yüklemiyor zannettim ve iptal edeyim dedim proğram üzerinde iptal edemedim bende telefonun kablosınu pc den çıkardım telefon kapan ve daha açılmadı .
ses kısma power tuşu ve ses yükseltme ower tuşlarına bastım ama hiç bi görüntü ekrana getiremedim yablız telefonu pc ye bağlayınca pc telefou görüyor nasl ouyor anlamadım
Miflash açıyorum orda da telefonu görüyor ama fastbot modundamı görüyor onu bilmiyorum COM4 den bağlı diyor yine rom yüklemeye çalışıyorum hep eror veriyor.
Hocam geçmiş olsun telefonun kablosunu çekmeseydiniz keşke yepyeni telefonu brick etmişsiniz rehberlerimiz var oralardan yararlansaydınız keşke telefon edl moda geçmiş şimdi değerli teknisyenlerimiz eğer oluyorsa yetkli hesapta rom atacaklar size ama bir yandan şanslısıznı telefon kendi kendine edl moda geçmiş arka kapak açmaya gerek yok ------------ Ücretli Onarımlar----------- buradan destek alabilirsiniz. Hata vermesinin sebebi mi flash edl moddaa yetkili hesap yok ise yazılım atamaz sebebei budur hocam

onurcanisik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onurcan
Cihazım
xiaomi mi 11
Konular
5
yapılmayacak herşeyi yapmışsınız geçmiş olsun,ancak başlık ve sorun arasında pek uyum göremedim adminler bu konuya el atsın lütfen Mi 11 meraklıları açısından ekran sorunu gibi algılanabilir Mi 11 cihazın da hiçbir ekran sorunu yoktur.

MOduncu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 9
Konular
4
Yetkili hesap dışında düzeltilemiyor maalesef.

Üst Alt