Soru Mi 10tpro pubg oyun içi çevre ve ayak sesleri çok düşük

Metruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
10T pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Telefonun sesi normalde yüksek ama pubgm de oyun içinde çevre sesleri aşırı düşük. Hiçbir şey duyulmuyor.hem kulaklıkla hemde normal. Bu durum bana çok saçma geliyor. Hem oyunun hemde telefonun güncellemesi den önce bir ses yükseltme programıyla çözüm buluyordum. Şimdi o da işe yaramıyor. Var mı bir çözümü?

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O seçeneği denedim. Kulaklık takmadan geliştirilmiş ses seçeneğini kappatırsam biraz düzeliyor. Kulaklık takıp o seçeneği açınca da çok az yükseliyor. Ama tam olmuyor. Bu arada kutudan çıkan orjinal dönüştürücü ve 2 yıl önce 900tl ye aldığım beyerdynamic kulaklık kullanıyorum. Teşekkürler

Aynen ses lobide yüksek. Hatta oyun içi konuştupum arkadaşların sesleri dr gümbür gümbür. Ama çevre sesleri ayak sesleri çok düşük. Anlamadım gitti. Root işlemine temiz öğretici en baştan yapabileceğim link atar mısınız

Aynen daha önce de vardı. Google playden indirdiğim ses yükseltme programıyla sorunu çözüyordum. Kutudan çıkan orjinal dönüştürü ve 2 yıl önce 900 tl ye aldığım beyerdynamic kulaklık kullanıyorum. Dışardan aldığım dönüştürücü değil. Teşekkürler
pubg mobile ses kasma icin root yapicaksan buna simdilik gerek yok cunki bende dolby atmos, viper var lobiye kadar iyi maça girince normal ses seviyesine iniyo yani bendeki rootlu olduğu halde degisiklik yok

Oyla:

Metruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
10T pro
Konular
1
pubg mobile ses kasma icin root yapicaksan buna simdilik gerek yok cunki bende dolby atmos, viper var lobiye kadar iyi maça girince normal ses seviyesine iniyo yani bendeki rootlu olduğu halde degisiklik yok
Anladım teşekkür ederim. Çöxüm bulursanız bana da ulaştırırsanız çok sevinirim. Oyunla alakaalı sanırım

Oyla:

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
.

O seçeneği denedim. Kulaklık takmadan geliştirilmiş ses seçeneğini kappatırsam biraz düzeliyor. Kulaklık takıp o seçeneği açınca da çok az yükseliyor. Ama tam olmuyor. Bu arada kutudan çıkan orjinal dönüştürücü ve 2 yıl önce 900tl ye aldığım beyerdynamic kulaklık kullanıyorum. Teşekkürler

Aynen ses lobide yüksek. Hatta oyun içi konuştupum arkadaşların sesleri dr gümbür gümbür. Ama çevre sesleri ayak sesleri çok düşük. Anlamadım gitti. Root işlemine temiz öğretici en baştan yapabileceğim link atar mısınız

Aynen daha önce de vardı. Google playden indirdiğim ses yükseltme programıyla sorunu çözüyordum. Kutudan çıkan orjinal dönüştürü ve 2 yıl önce 900 tl ye aldığım beyerdynamic kulaklık kullanıyorum. Dışardan aldığım dönüştürücü değil. Teşekkürler
Bende daha iyi diyerek Baseus kulaklık aldım fakat tam dediğiniz gibi lobide yüksek oyuna başlayınca ses yarı yarıya azalıyor oyuzden kulaklığı kullanmıyorum sıfır duruyor başka kulaklık ile denediniz mi

Oyla:

zulkarneyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
Mi13t pro
Konular
4
miuı 13 yükleyince aynı sorun başgösterdi bende de. endonezya romu yüklü sorunsuz kullanıyorudm game turbo ses yükseltme açık olunca fark oluyordu ama güncelleme sonrası ses yükseltme aktif görünüyor ama işlevsiz.oyun esnasında ses yükseltip kısmaya bastığımda mikrofon ses düzeyini de düzeltiyordum artık çıkmıyor..

Oyla:

Metruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
10T pro
Konular
1
Bende daha iyi diyerek Baseus kulaklık aldım fakat tam dediğiniz gibi lobide yüksek oyuna başlayınca ses yarı yarıya azalıyor oyuzden kulaklığı kullanmıyorum sıfır duruyor başka kulaklık ile denediniz mi
Sorun kulaklıkta değil. Oyunda ve son miuı sürümünde. Çözüm bulamadım.

Oyla:
Üst Alt