Soru Mi 10tpro pubg oyun içi çevre ve ayak sesleri çok düşük

Metruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
10T pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Telefonun sesi normalde yüksek ama pubgm de oyun içinde çevre sesleri aşırı düşük. Hiçbir şey duyulmuyor.hem kulaklıkla hemde normal. Bu durum bana çok saçma geliyor. Hem oyunun hemde telefonun güncellemesi den önce bir ses yükseltme programıyla çözüm buluyordum. Şimdi o da işe yaramıyor. Var mı bir çözümü?

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
ayni sorunu bende yasiyorum cihaz poco F3 galiba miui 13 son surum kaynakli oldugundandir diye dusunuyorum

Oyla:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Merhaba arkadaşlar. Telefonun sesi normalde yüksek ama pubgm de oyun içinde çevre sesleri aşırı düşük. Hiçbir şey duyulmuyor.hem kulaklıkla hemde normal. Bu durum bana çok saçma geliyor. Hem oyunun hemde telefonun güncellemesi den önce bir ses yükseltme programıyla çözüm buluyordum. Şimdi o da işe yaramıyor. Var mı bir çözümü?
game turbodaki ses ile alakali ayarlar ile değişiklik yapmayı denediniz mi hocam belki çözüm sağlayabilir

Oyla:

Metruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
10T pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Game turbo hiç bir işe yaramıyor. Her şekilde denedim. En son dün telefonu komple sıfırladım. Bugün yine düşük gördüm. Engineer modu denemek istedim ama açamadım. Bakalım uygulamaları tekrar deneyeceğim. Farklı bir çözümü var mı acaba? Teşekkürler.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
SD işlemcili cihazlarda mühendis modu bulunmaz.
Root varsa Viper ile tüm sesler düzenlenebilir.
Kulaklık sesi prop düzenleme ile arttırılabilir.

Oyla:

Metruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
10T pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım. Root yok sanırım. Prop ne oluyor acaba? Root işlemi yapınca mı oluyor. Hiç girmek istemiyorum o işlere valla. Taa eskiden bada işletim sistemli bir telefon kullanırken uğraşıyordum.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Anladım. Root yok sanırım. Prop ne oluyor acaba? Root işlemi yapınca mı oluyor. Hiç girmek istemiyorum o işlere valla. Taa eskiden bada işletim sistemli bir telefon kullanırken uğraşıyordum.
Root istemiyorsanız Game Turbo'ya bir bakın.
Performans menüsü altında Geliştirilmiş Ses seçeneği var onu bir kontrol edin açıp kapatarak test edin .

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
rom miui 13 ise bence pek uğrasmayin bende extra ses icin roottu viperdi bu zamana kadar hep kullanan biriyim son guncellemelerde bende ayni durumu yasiyorum lobide bile ses yuksek ama oyuna girince sesler stok ayarlarda cikiyor. cozumune bakicam

Oyla:

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
Anladığım kadarıyla guncellemeden öncede ses probleminiz varmış kullanmakta olduğunuz kulaklık yada dönüştürücü kullanıyorsanız dönüştürücü kaynaklı olabilir bendede aynı problem vardi 4 tane dönüştürücü değiştirdim en son u green aldım şuan ses gayet iyi

Oyla:

Metruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
10T pro
Konular
1
.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Root istemiyorsanız Game Turbo'ya bir bakın.
Performans menüsü altında Geliştirilmiş Ses seçeneği var onu bir kontrol edin açıp kapatarak test edin .
O seçeneği denedim. Kulaklık takmadan geliştirilmiş ses seçeneğini kappatırsam biraz düzeliyor. Kulaklık takıp o seçeneği açınca da çok az yükseliyor. Ama tam olmuyor. Bu arada kutudan çıkan orjinal dönüştürücü ve 2 yıl önce 900tl ye aldığım beyerdynamic kulaklık kullanıyorum. Teşekkürler

rom miui 13 ise bence pek uğrasmayin bende extra ses icin roottu viperdi bu zamana kadar hep kullanan biriyim son guncellemelerde bende ayni durumu yasiyorum lobide bile ses yuksek ama oyuna girince sesler stok ayarlarda cikiyor. cozumune bakicam
Aynen ses lobide yüksek. Hatta oyun içi konuştupum arkadaşların sesleri dr gümbür gümbür. Ama çevre sesleri ayak sesleri çok düşük. Anlamadım gitti. Root işlemine temiz öğretici en baştan yapabileceğim link atar mısınız

Anladığım kadarıyla guncellemeden öncede ses probleminiz varmış kullanmakta olduğunuz kulaklık yada dönüştürücü kullanıyorsanız dönüştürücü kaynaklı olabilir bendede aynı problem vardi 4 tane dönüştürücü değiştirdim en son u green aldım şuan ses gayet iyi
Aynen daha önce de vardı. Google playden indirdiğim ses yükseltme programıyla sorunu çözüyordum. Kutudan çıkan orjinal dönüştürü ve 2 yıl önce 900 tl ye aldığım beyerdynamic kulaklık kullanıyorum. Dışardan aldığım dönüştürücü değil. Teşekkürler

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt