- Adım
- ÖmerF Koca
- Cihazım
- Mi 10T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 34
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Stabil Endonezya 12.5.4
- Telefon Modeli
- mi 10T
- Bootloader Kilidi
- Açık
eskiden mi 6 cihazımda format data yapar istediğim rom'u yüklerdim. en kötü yüklemeden sonra tekrar wipe yapardım. şuan miui 12 harici herhangi bi rom yüklemiyoru. android 10a düşürdüm xiaomi hesap aktivasyonu kısmında kaldı. miui 13e yükselttim tekrsr Xiaomi hesao aktivasyonu kısmında kaldı. hesabımı kaldırdım cihazdan. bu sefer hesap aktivasyon ekranı hiç gelmeden siyah ekran geliyor. aynı romun eski sürümünden direkt güncellemeyi de denedim yine aynı. bi kez hindistan romu otadan güncelleyince açabildim o da safe modda.
Not :yüklediğim AOSP romlarda sıkıntı yaşamadım. Kamerası tamir gördü. Fakat ondan dolayı mı bilmiyorum çünkü tamirden sonra açtım Bl kilidini. Kamera sorunsuz. şuan hoparlör ve mikrofon sıkıntısı yaşıyorum. MIUI 13ü 1-2 saatliğine şans eseri açtığımda hoparlör düzelmişti aynı zamanda kulaklıkta bağlayabiliyodum. Şuan MIUI 12 yüklü kablolu kulaklık algilamiyo. Bluetooth bağlayınca ses gelmiyo Cihazla ile ilgili tüm ayrıntılar bunlar
EDİT: xiaomi.eu miui 12.6 21.12.8 sürümü android 12ye sahip o da boot olmadı. sanırım android 12 açamıyor telefonum miui 13 ile alakasız
EDİT2: AOSP romlarda android 12 yükleyebiliyorum
Not :yüklediğim AOSP romlarda sıkıntı yaşamadım. Kamerası tamir gördü. Fakat ondan dolayı mı bilmiyorum çünkü tamirden sonra açtım Bl kilidini. Kamera sorunsuz. şuan hoparlör ve mikrofon sıkıntısı yaşıyorum. MIUI 13ü 1-2 saatliğine şans eseri açtığımda hoparlör düzelmişti aynı zamanda kulaklıkta bağlayabiliyodum. Şuan MIUI 12 yüklü kablolu kulaklık algilamiyo. Bluetooth bağlayınca ses gelmiyo Cihazla ile ilgili tüm ayrıntılar bunlar
EDİT: xiaomi.eu miui 12.6 21.12.8 sürümü android 12ye sahip o da boot olmadı. sanırım android 12 açamıyor telefonum miui 13 ile alakasız
EDİT2: AOSP romlarda android 12 yükleyebiliyorum
Son düzenleme: