Yardım Mi 10T Pro vs Poco F3

cngkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi A2
Konular
13
Merhabalar, telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 4 bin TL civarında. Mi 10T Pro ve Poco F3 modelleri arasında kaldım. Daha önce hiç POCO cihaz kullanmadım hepsi Xiaomiydi bu yüzden biraz çekincem var diyebilirim. Günlük kullanım, sosyal medya, bankacılık, mesajlaşma vs için kullanacağım telefonu, tabi arada fotoğraf da çekerim. Oyun oynamam telefonda hiç o yüzden oyun performansı pek umrumda değil. (Rom işleriyle değiştirmeyi uğraşmayı vs. pek sevmem, stabil olanı kullanacağım.)

Mi 10T Pro'nun kamerası çok daha iyi, fakat ısınma sorunu ve IPS ekranı yüzünden şüpheye düştüm.
Poco F3'te ise kamerası 10T Pro'ya göre kötü fakat AMOLED ekran.

Kararsız kaldım, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu fiyat bandında telefon önerilerinize açığım.

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Faturasız alacaksanız tabi ki mi 10T pro tartışmaya bile gerek olduğunu zannetmiyorum :)

Vio

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
GM 5
Konular
1
öncelikle kamera iyi kötü demenizi neye bağlıyorsunuz? unutmayınki mp sayısı önemli değildir, gece çekimi, renkler, açılar gölge ışık gibi pek çok fotoğraf etkenleri vardır. bu nedenle iki cihazında kötü bir kamera kalitesi sunacağını sanmıyorum. ısınma sorunu eğer oyun oynamıyor isen seni etkilemez, günlük kullanımlarda ısınacak telefon değil, en kötü telefonlar dahi günlük kullanımda ısınmıyor. size şahsi önerim poco olacaktır. xiaomiye alıştıgınız gibi pocoya da alışabilirsiniz.

cngkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi A2
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle kamera iyi kötü demenizi neye bağlıyorsunuz? unutmayınki mp sayısı önemli değildir, gece çekimi, renkler, açılar gölge ışık gibi pek çok fotoğraf etkenleri vardır. bu nedenle iki cihazında kötü bir kamera kalitesi sunacağını sanmıyorum. ısınma sorunu eğer oyun oynamıyor isen seni etkilemez, günlük kullanımlarda ısınacak telefon değil, en kötü telefonlar dahi günlük kullanımda ısınmıyor. size şahsi önerim poco olacaktır. xiaomiye alıştıgınız gibi pocoya da alışabilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkürler, farkettiyseniz Mi 10T Pro'ya göre kötü dedim. Karşılaştırma videolarını izledim, lenslerine baktım ona göre bu kanıya vardım. İyi kötü göreceli zaten ama körü körüne kötüdür demedim.
Faturasız alacaksanız tabi ki mi 10T pro tartışmaya bile gerek olduğunu zannetmiyorum :)
Faturasız hocam.

Üst Alt