Soru Mi 10T Pro Sağlam Kılıf Önerisi

kaju

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
5
Merhabalar, kılıf takılıyken düştüğü halde telefonun arka camı çatlamıştı. Gidip değiştirttim. Aynısını tekrar yaşamamak için sağlam bir kılıf arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
spigenlerde kamera koruması yok o eksiği nasıl kapatıcam? bi de arkalı önlü kaplama dediğin ne nano kaplama mı
Kamera için ayrı koruma alacaksanız. Ben zamanında önlü arkalı lensun kaplama almıştım gayet güzeldi. (kamera dahil çerçeveler hariç) Nano mu bilmiyorum ama fiyatına göre iyiydi.

Oyla:

Silinenkullanıcı93803

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
0
xundd Black Matte süper kılıf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde yedek fazladan var bilgine

Ekli dosyalar

• IMG_20210507_191835.jpg
    IMG_20210507_191835.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210507_191655.jpg
    IMG_20210507_191655.jpg
    2,7 MB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20210507_191740.jpg
    IMG_20210507_191740.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Oyla:

kaju

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
5
Arkadaşlar herkese merhaba mi 10t kullanıcısıyım. Uzun yıllardır da teknolojiye bağımlılığım var. Kılıf için tecrübelerimi anlatıcam sizlere umarım faydalı olur.
Öncelikle Spigen markası çok iyi 3 modelinide kullandım (Mi 10T için)
Ultra Hybrid Modeli çok kalın telefonu çok kaba tutuyor. Arka şeffaf kısmı ise çabuk çiziliyor.
Liquid Crystal Modeli güzel fakat yağlı bir yapısı var siliyorum 1 saat sonra geri yağlanıyor.
Rugged Armor en kullanışlısı. Sadece renk olarak siyah.

Diğer arkadaşların atmış olduğu kılıfların markası "Zore" Dara aksesuar vs. oradan temin ediyor.
Zore markasının ürünleri gerçekten kaliteli sizlere aşağıya link bırakacağım.
İkamet ettiğiniz şehirde Zore bayisi olma olasılığı yüksek. Olmasa bile internet üzerinden sipariş edebilirsiniz.

KENDİ KULLANMIŞ OLDUĞUM ÜRÜN LİNKLERİ

(SPİGEN RUGGED ARMOR İLE AYNI KALİTE)
(GENEL LİNK)

Öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Spigen + kamera koruyucu almam mı daha sağlıklı olur, yoksa attığın zore kılıf yeterli olur mu?
Bir de bende hala kutudan çıktığında üzerinde olan ekran koruyucu var, değiştirmeme gerek var mı sence?

Son düzenleme:
Oyla:

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
Öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Spigen + kamera koruyucu almam mı daha sağlıklı olur, yoksa attığın zore kılıf yeterli olur mu?
Bir de bende hala kutudan çıktığında üzerinde olan ekran koruyucu var, değiştirmeme gerek var mı sence?
Rica ederim. Şöyle söyleyim Zore ürünleri başarılı. Telefonun ekranındaki koruyucu jelatin ince sadece çizikden korur.
Zore almanı tavsiye ederim. Spigenden pek farkı yok. Spigenin ekran koruyucuda iyi değil. Kılıfları da dediğim gibi sadece Rugged Armor iyi ona o kadar para değmez Zore de Negro kalıbını kullanabilirsin.

Oyla:
Üst Alt