Yardım Mİ 10T pro kulakliklara az ses veriyor

Kturan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi mi 10T p
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.1
Telefon Modeli
Mi 10T pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İyi günler Mi10 T pro cihazim kablosuz kulakliğima ve kablolu kulakliğa oyun seslerini çok düşük seviyede veriyor nerdeyse sesleri duyamıyorsunuz bu ses sorununu nasıl cözebilirim yardımlarınızı bekliyorum

Kturan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi mi 10T p
Konular
1
Tuhaf gerçekten. Ben böyle bir sorun yaşamadım henüz. Game Turbo ayarlarında performans modu kısmında ses geliştirme özelliği var onu da bir deneyin derim. Açıksa kapatın, kapalıysa açın.
Malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 10 t KZ hem kablolu hem kablosuz kulaklık kullanıyorum şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım hocam ses seviyesi ayrı kalitesi ayrı.
Kullanılan kulaklık ile alakalı olabilir mi başka bir kulaklık ile deneyin derim birde
Kulakliklarim diger telefonlarda mükemmel ses veriyor zaten muzik dinlerken felan ses kalitesinden memnunum ancak oyuna girdiğim zaman aşiri derecede düşüyor

Oyla:

coolwhisper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan Baş
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
1
Akıllı modu seçiliydi devre dışı birakip ekolayzerle oynadım değişen birşey olmadı malesef sorunum devam ediyor
cihaz pro modeli değil mi? bildiğim kadarıyla typ-c çıkışı var sadece ve normal kulaklık kullanmak için çevirici ara kablo olması lazım o ara kablonun iyi kalite olması lazım yoksa ses çok az yada boğuk gelir, birde o kabloyu cihaza tam oturtmak ve 3,5 kulaklık jakını da o çeviriciye iyice oturtmak lazım yoksa yine sesde sıkıntı oluyor, bendeki pro cihazı oğlum kullanıyordu typ c uçlu kulaklık almadık çevirici kablo aldık, ses çıkmıyor baba deyince ben kontrol ettim kabloları tam oturtmamış yerlerine, ben düzeltince ses normal gelmeye başladı, o sebeple anlattım. ama sanırım sizin bluetooth vesaire diğer ses kaynaklarından da ses az geliyorsa, muhtemelen ses çipi sorunlu olabilir. veya yeni yazılımın sürümünü bekleyin. Not: Biz oyunda kullanmadık yani enazından ben bilmiyorum, oğlum kullandıysa oyunda söylerdi sıkıntısı olsa.

Oyla:

Kturan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi mi 10T p
Konular
1
cihaz pro modeli değil mi? bildiğim kadarıyla typ-c çıkışı var sadece ve normal kulaklık kullanmak için çevirici ara kablo olması lazım o ara kablonun iyi kalite olması lazım yoksa ses çok az yada boğuk gelir, birde o kabloyu cihaza tam oturtmak ve 3,5 kulaklık jakını da o çeviriciye iyice oturtmak lazım yoksa yine sesde sıkıntı oluyor, bendeki pro cihazı oğlum kullanıyordu typ c uçlu kulaklık almadık çevirici kablo aldık, ses çıkmıyor baba deyince ben kontrol ettim kabloları tam oturtmamış yerlerine, ben düzeltince ses normal gelmeye başladı, o sebeple anlattım. ama sanırım sizin bluetooth vesaire diğer ses kaynaklarından da ses az geliyorsa, muhtemelen ses çipi sorunlu olabilir. veya yeni yazılımın sürümünü bekleyin. Not: Biz oyunda kullanmadık yani enazından ben bilmiyorum, oğlum kullandıysa oyunda söylerdi sıkıntısı olsa.
Teşekkür ederim evet kablolu kulaklıkta farklı bir model denedim sesi etkiledi ama benim anlamadiğim kablosuz kulaklikta muzik dinlerken sesin güzel gelmesi oyunda kısık gelmesi bilmediğimiz bir ayarımı var acaba

Oyla:

coolwhisper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan Baş
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
1
Teşekkür ederim evet kablolu kulaklıkta farklı bir model denedim sesi etkiledi ama benim anlamadiğim kablosuz kulaklikta muzik dinlerken sesin güzel gelmesi oyunda kısık gelmesi bilmediğimiz bir ayarımı var acaba
oyunun programcılarının hatası olabilir, oyunu eski ses kartlarına yada telefon anakartlarına göre ayarlamış olabilirler, dolayısıyla sizin cihazın performansı ne kadar yüksek olursa olsun, programın sizin cihazı algıladığı kadar performans verir, oyunun belki sound patch yada sound fix diye yamaları filan vardır yeni nesil teller için, onları bir araştırın yurtdışı forumlarında.

Oyla:

MadTwinz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mİ 10T PRO
Konular
1
Aynı sıkıntı bende de mevcut. Benim sıkıntım mi5 s kullanırken kulaklığım canavar gibi ses veriyordu mi10t proya geçince %20 daha az ses alıyorum. Tekrar eski cihazımla deneyip test ettim ses normal. 10t pro da sanırım optimize edilmiş ses tarafı ama memnun değilim çok kısık çünkü

Oyla:

Kturan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi mi 10T p
Konular
1
Aynı sıkıntı bende de mevcut. Benim sıkıntım mi5 s kullanırken kulaklığım canavar gibi ses veriyordu mi10t proya geçince %20 daha az ses alıyorum. Tekrar eski cihazımla deneyip test ettim ses normal. 10t pro da sanırım optimize edilmiş ses tarafı ama memnun değilim çok kısık çünkü
Sorunu cözdünüzmü

Oyla:

Kturan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi mi 10T p
Konular
1
Hayır henüz bir çözüm bulamadım. Geri bildirim de yaptım ama dönüş olmadı. İlk güncellemede düaelmesini umuyorum aksi takdirde brnim için büyük bir hüsran olacak
Bende samsung level u kablosuz kulaklık var sorun kulaklikla ilgili olabilir xiaomi kulaklik alip deneme yapmayi dusunuyorum sizin kulaklik markasi nedir

Oyla:

Kturan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi mi 10T p
Konular
1
Anker q10 tüm cihazlarda muazzam verimli kullanıyorum.
Bende tuz cihazlarda sorunsuz verimli kullanıyorum ancak xiaomi kendi kulakliklarini satmak amaciyla böyle bi probleme yol açiyor olabilir aklıma başka bir durum gelmiyor

Oyla:
Üst Alt