Yardım Mi 10T Pro kendi kendine kapanma sorunu

Turquazé

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hikmet
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
4
Telefon bugün durup dururken kapanıp açılmaya başladı ve bunu sürekli yapıyor gün içerisinde defalarca oldu. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmaya devam ediyor. Sebebi nedir ? Acil durum aramasına geçiyor telefon masanın üzerindeyken. Bu ne saçmalık ya cihaz henüz 1.5 yıllık. gerçekten xiaomiyi kötüleyenler haklı çıkacak sanırım. Şuan bu mesajı yazarken telefon kapanıp açılmaya başladı yazmaya bilgisayardan devam ediyorum videoyu telefon açılırsa atacağım. Sorun ve çözümü nedir?

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
tuş takılı kalmıyorsa yazılımsal sorun vardır ota üzeri güncelleme yapıldıysa olabilir. tuşta sorun yoksa temiz kurulum sonucu düzelme ihtimali yüksek bence

Turquazé

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hikmet
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuşun takılı kaldıgını sanmıyorum 2 saate bir oluyor yarım saat boyunca devam ediyor kapanıp açılmaya. Ota üzeri güncelleme dediginz nedir ? Ben sadece miu 13'e guncelledim cihazı telefon hakkında kısmından update resmi olarak geldiği zaman başka güncelleme yapmadım. Temiz kurulum da yaptım düzelmedi

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
Tuşun takılı kaldıgını sanmıyorum 2 saate bir oluyor yarım saat boyunca devam ediyor kapanıp açılmaya. Ota üzeri güncelleme dediginz nedir ? Ben sadece miu 13'e guncelledim cihazı telefon hakkında kısmından update resmi olarak geldiği zaman başka güncelleme yapmadım. Temiz kurulum da yaptım düzelmedi
Hangi MIUI13 sürümündesiniz.

Turquazé

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hikmet
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI 13.0.3 Global Kararlı falan yazıyor tam videoyu atacakken yine kapandı lanet telefon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun bu.

Ekli dosyalar

• VID-20230107-WA0000.mp4
    7,5 MB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Krauho12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Nite 10
Konular
0
Çok boyle cihaz geldi bana temiz bi firmware butun sikintilari ortadan kaldirir emin ol

Üst Alt